Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15119021 www.bgdnes.bg

Горчиво за младоженците! Гей сватба в българско риалити шоу

Музикантът Гош награби Котарачето пред голяма публика

Гей сватба в онлайн предаване!

Музикантът Гош награби един от най-вървежните тиктокъри Котарачето в риалитито "Къщата на инфлуенсърите".

От шега и закачка, в крайна сметка двамата наистина си организираха семейно тържество. Идеята идва от котарака Людмил, а Георги, без да губи много време, приема. Двамата имат история още от влизането си във формата. Една от първите вечери, по време на игра на предизвикателства, момчетата трябваше да се целунат и го направиха в името на успешна мисия, след която получиха провизии.

Реклама

С новата си шантава идея младоженците предизвикаха истински ентусиазъм в къщата и на момента се намериха поп, кумове и шафери за сватбата им. Котарачето се премени във вечерна черна рокля и извървя пътя до олтара с красив букет. Гош се премени от горе до долу в същия цвят, за да е в тон с бъдещата си "съпруга". Ергенката Алекс Гърдева стана негова майка за няколко часа, а певецът Димитър Марианов влезе в ролята на баща му, като и двамата имаха против церемонията и през цялото време се опитваха да я провалят.

Това така и не се случи. И двамата си казаха "да" и се награбиха за традиционна целувка, която постави началото на съвместния им семеен живот.

"Като гледам как почти всеки ден се целуваме, май ще му допадне", радва се Котарачето след церемонията.

Въпреки всеобщата еуфория, която настана в къщата покрай важното събитие, много от участниците не можаха да разберат постъпката им. Мъжката половина от участниците категорично заявиха, че не биха целунали мъж, дори и на шега, и то два пъти. Момичетата бяха по-меки към младоженците, но дори ергенката Габриела Великова не можа да скрие почудата си и отбеляза, че целувката е била по-продължителна, отколкото е очаквала, и добави, че ако тя се е намирала на мястото на някой от двамата, не би задържала устните си толкова върху чуждите, без да има чувства в нея.

"Аз се приемам като актьор. За мен не е проблем да се целувам нито с мъже, нито с жени. Имам цел - един ден да участвам в различни продукции, сериали, филми, затова искам да се поставям в различни ситуации. Трябва да съм подготвен", споделя Гош, който мечтае да стане актьор, и е категоричен, че няма обратни наклонности.

Както "България Днес" писа, шоуто събира на едно място най-знаменитите момчета и момичета, които имат влияние в интернет, или иначе казано - най-известните инфлуенсъри. Сред тях са скандалните Людмил Блек, който обича да провокира с визията и езика си, и Анджела Ташева, която се прочу с това, че продава използваните си гащи в еротичния сайт "Онли фенс". Плюс сайз моделът Веселка, ергенките Алекс Гърдева и Габриела Великова, водещата Ивка Бейбе, певецът Димитър Маринов, който нашумя покрай дуета си с Тото от "Скандау", и други популярни лица съжителстват заедно в в луксозен комплекс близо до Перник. Там преди живееха Алекс и Даниел Петканови, актрисата Яна Маринова, Иво Сиромахов и други родни звезди. Домът, който обитават, е на два етажа, с три спални помещения, гардеробна и две огромни бани. На първия етаж са разположени просторен хол и голяма модерна кухня, заради която няколко жени едва не се хванаха за косите. На втория етаж е обособена и стая, в която инфлуенсърите имат достъп до компютър, за да вършат своите професионални и лични ангажименти. Всяко помещение е оборудвано с телевизори, които са единственият начин за комуникация с продукцията. На тях участниците получават важни съобщения, глоби и мисии. Кой ще си тръгне с голямата награда от 25 хил. лв. и на каква цена, предстои да разберем.

Четете още

Eмил Димитров с таен брак в Рилския манастир

Eмил Димитров с таен брак в Рилския манастир

Слушам и не вярвам на очите си! Гей баща се жени за гаджето на дъщеря си

Слушам и не вярвам на очите си! Гей баща се жени за гаджето на дъщеря си

Реклама
Реклама
Реклама