Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15083228 www.bgdnes.bg

Актьорът Георги Стайков на 59: Ще празнувам, ако ще и турско да стане!

На 10 август имам рожден ден и ще празнувам, та ако ще и турско да стане! Нищо че не е кръгла годишнина, но правя могъщите 59“, каза с усмивка и борбен дух за „България Днес“ актьорът Георги Стайков. Любимецът от тв екрана на поколения българи, който най-сетне получи „огромната“ си пенсия от 601 лв., не е придирчив към празника си и ще го отбележи, както му дойде отвътре.

Човек има нужда да се изкаже и без конкретен повод. Но всичко около нас стана така, че новината е за 15 мин., и това вече е част от живота. Добре, така да бъде. Но мен ме вбесява фактът, че хората не четат и не се учат от историята!“, довери ни далавераджията Чаво Толоманов от „Мисия Лондон“.

Реклама

В лентата на Димитър Митовски и Деляна Манева колкото повече всичко се оплесква, толкова по-добре се нарежда като в пъзел. „В реалния живот не е така. А и аз пъзели, без каквито България явно не може, не обичам да редя. Харесвам да играя табла и бридж белот. Прави ли ви впечатление, че Асен Василев и Кирил Петков не могат да разберат, че парите, които усвояват, отиват на място, в което други хора ги държат, и още утре могат да им кажат, че такива пари няма!“, сипе жупел по адрес на политическия елит Катев от „Тилт“.

Житейска утеха за Стайков е синът му Алберт-Николай, който по думите му е изключителен футболен талант. „Играе като крило и тича много бързо. Само се притеснявам в този спорт, а и в живота някой да не го подсече отзад, защото с него е свършено. А във футбола се въртят едни огромни пари и това, че стана бизнес, е повече от ясно. Надявам се да го видя на световното, ако Швеция, където живее с майка си Мириам, успее да се квалифицира. В момента го вълнува „женската част“, и слава богу!“, допълва екранният Ростислав от култовата лента „Вчера“.

С бившата си съпруга Стайков ни увери, че поддържа нормални взаимоотношения. „Все пак свързва ни детето. Той вече е 16-годишен и животът е в неговите ръце. Оттук насетне каквото можем, ще помагаме. А той е голям красавец! Няма „тън-мън“! На външен вид е взел от нас двамата с майка му, а характера е наследил от дядо си“, довери ни големият актьор.

Редакцията предварително пожелава за рождения ден на обичния актьор Георги Стайков здраве и късмет !

Четете още

Георги Стайков най-накрая си получи парите за пенсия

Георги Стайков най-накрая си получи парите за пенсия

Актьорът Георги Стайков на ИМЕННИЯ СИ ДЕН: Очаквам 126 лв. от социалните, ако не, ще обърна света

Актьорът Георги Стайков на ИМЕННИЯ СИ ДЕН: Очаквам 126 лв. от социалните, ако не, ще обърна света

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама