Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/14963556 www.bgdnes.bg

Голи снимки изхвърлиха 100 Кила от "Стани богат"

Голи снимки прецакаха рапърът 100 Кила в "Стани богат"! Любимецът на тийнейджърите, чието истинско име е Явор Янакиев, игра в благотворителния сезон на предаването в партньорство с финансовия анализатор Николай Вълчев. Двамата се представиха много силно и в крайна сметка си тръгнаха с 5000 лева. Килата и партньорът му изгоряха на въпрос какво са изисквали от студентите някои от университите в прочутата “Бръшляна лига” в средата на 20 век. Рапърът и финансистът заложиха на "пръстови отпечатъци”, докато верният отговор се оказа “голи снимки”. По този начин от престижните университети са искали да проучат студентите за специфични болести, уточни водещият Михаил Билалов.

Иначе 100 Кила се представи повече от достойно в предаването и впечатли с неочаквани знания. Рапърът обеща да направи коледно парти за читалището, а за общата кауза бяха събрани 12 000 лева. Килата направи истинско шоу в студиото и разсмиваше с лафове и вицове публиката и водещия Михаил Билалов.

Така завърши благотворителният сезон на “Стани богат”, а редовното издание на предаването продължава през есента. За общо 9 благородни инициативи на въпросите отговаряха куп известни личности, които не са прибрали и един лев хонорар.

Четете още

Вижте как си почива водещият от "Стани богат" Михаил Билалов

Вижте как си почива водещият от "Стани богат" Михаил Билалов

Цитиридис спечели 3000 лв. в "Стани богат"

Цитиридис спечели 3000 лв. в "Стани богат"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама