Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/14889411 www.bgdnes.bg

Вижте как си почива водещият от "Стани богат" Михаил Билалов

Водещият на "Стани богат" поддържа форма със здрави тренировки на палубата

Продължава дългата ваканция на водещия на телевизионната игра "Стани богат" Михаил Билалов. Актьорът това лято се е отдал изцяло на риболов с яхта по Средиземноморието, научи "България Днес". 58-годишният русенец е луд по това хоби още от малък, но сега е решил да навлезе в дълбоки води в търсене на рибата на живота си. Засега Билалов не може да се похвали с трофей, но на куката му се закачат по-дребни морски видове.

Билалов пори вълните с модерно оборудвана яхта със сонар и всички останали екстри. Във водата винаги има заметната въдица. На кадър, който самият водещ показва, се вижда и хладилна чанта за улова или за ледени напитки по време на жегата. "Живот!", възкликва Билалов. Любопитното е, че Мишо рядко яде риба и морски дарове, защото признава, че е алергичен към тях.

Реклама

Не е ясно дали с него са двете му дъщери Данае-Анна и Олга, които са от вече приключилия му брак с японската му съпруга Санае, или пък със сценаристката Ваня Николова, с която Билалов излиза от няколко години.

Актьорът, който стана изключително популярен с ролята си на Джаро в криминалния сериал "Под прикритие", поддържа и добра физическа форма, докато се вози с лодката. На палубата актьорът редовно прави упражнения с ластик и други уреди, на което се дължи и стегнатата му мускулатура.

През март Билалов дори падна на земята и започна да прави лицеви опори в ефир, докато води "Стани богат". "Да се стоплим, като направим по 20-30 лицеви опори", предложи Билалов на участник.

Още в края на месец май актьорът си взе голяма ваканция. Водещият на "Стани богат" искал да си отдъхне качествено от натрупаното напрежение, споделял самият актьор пред свои колеги. От тогава в делнични дни се въртят повторения на излъчвани вече епизоди, а в неделя тече специален благотворителен сезон. В осем епизода виждаме различни водещи, а участниците са популярни имена с лична кауза. Все още от Би Ти Ви не са информирали кога започва новият сезон на телевизионната игра.

Четете още

Калин Сърменов шашна със знания Билалов в "Стани богат", Весела Бабинова пък взе 10 бона за добра кауза

Калин Сърменов шашна със знания Билалов в "Стани богат", Весела Бабинова пък взе 10 бона за добра кауза

Билалов излиза в дълга почивка, вижте кои ще го сменят

Билалов излиза в дълга почивка, вижте кои ще го сменят

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама