Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/krimi/article/18964036 www.bgdnes.bg

Мъж налита на бой в двора на столично училище

Агресия от възрастни в училище, след като мъж напада заместник-директора на столичното 42 СОУ „Хаджи Димитър" Венелин Иванов, съобщава bTV, позовавайки се на директора на школото Фиданка Лазарова.

За случая стана ясно от социалните мрежи, след като във фейсбук групата "Ж.К. „Хаджи Димитър" Official" е разпространен клип, на който се вижда как двамата мъже разменят реплики, докато трети мъж съобщава по телефона за агресора, вероятно на 112. От кадрите се вижда, че в ръката си единият мъж държи предмет, приличащ на камък.
„Непознат мъж влиза в двора на училището. Заместник - директорът го помолил да напусне територията на учебното заведение. Човекът явно не е бил съгласен с това и така се е стигнало до сблъсъка. Стига се до сблъсък. Иванов е бил одраскан по бузата и го боляло в областта на гърдите", разказва Лазарова пред телевизията. По думите й колегата й е транспортиран във Военномедицинска академия и са му направен изследвания. Шефката на училището посочва още, че е прегледала записите от камерите в двора на учебното заведение, но на тях моментът на нападението не се вижда.

Четете още

(Видео) Кандидат-кмет бие опонент със стол в ефир

(Видео) Кандидат-кмет бие опонент със стол в ефир

Пребитите деца в Айтос обидили майката на нападателя

Пребитите деца в Айтос обидили майката на нападателя

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама