Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/krimi/article/18328705 www.bgdnes.bg

Чупят чене при масов бой в Брезник

Със счупено чене и изкълчени крайници завърши празник в Пернишко! Две компании си спретват яко меле по време на събиране в заведение в Брезник.

Купонът за едни завършва в болницата, а за други - в ареста. Двама са пострадалите, а четирима се озовават в ареста, сочи равносметката на органите на реда.

Реклама

Във вторник двете тайфи засядат в местната кръчма, за да се веселят. Членовете им вдигат пълни чаши с ракия, но с обърнатите напитки се разгарят и страстите. Между празнуващите възниква скандал. Обидите и заканите бързо преминават в ръкопашна схватка. В нея се включват по-голямата част от присъстващите. Започват да се раздават крошета и ритници на поразия.

От ударите го отнасят 24-годишен мъж и 48-годишна жена. Младият мъж се оказва със счупена челюст и е транспортиран за лечение в столична болница. Жената е прегледана в пернишката болница и освободена за домашно лечение с травми по ръката.

При ескалацията на напрежението един от очевидците се обажда на спешния телефон 112 и вика полиция и линейка. Пристигналите на място униформени потушават скандала и прекратяват побоя.
За баталните сцени са задържани четирима мъже - двама от Брезник, на 24 и 41 години, и двама от Трън - на 25 и 28 години.

Все още се изяснява съпричастността на всеки от тях към случилото се, обясняват разследващи. Те тепърва ще уточняват какви обвинения да повдигнат на задържаните.
По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е и прокуратурата.

Четете още

ГРУБО! Биха се до кръв ученички, фенки на пловдивските "Ботев" и "Локомотив"

ГРУБО! Биха се до кръв ученички, фенки на пловдивските "Ботев" и "Локомотив"

Бой и стрелба в училищен двор

Бой и стрелба в училищен двор

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама