Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18251260 www.bgdnes.bg

Еротичният модел Анджела, хваната да шофира друсана: Смазана съм психически!

След като моделката Анджела Ташева беше хваната да шофира под въздействието на наркотични вещества, красавицата се изповяда в социалните мрежи. Анджела заяви пред последователите си в инстаграм, че е смазана психически.

"В интерес на истината се чувствам ужасно. От 4 години не се бях чувствала толкова смазана психически - написа моделката на стори. - Както знаете, преди 4 години моят татко почина. В момента се чувствам може би една идея по-леко, но не и по-добре", допълни тя. На друго стори Анджела написа и мотивационно послание. 

"Ще имате неуспехи. Ще се наранявате. Ще правите грешки. Ще имате периоди на депресия и отчаяние. Семейството, образованието, работата, ежедневните житейски проблеми - всичко това може да попречи на живота ви. Въпреки това, вътрешната стрелка на компаса винаги трябва да показва една и съща посока - към целта. Колкото и да ви се струва, че се отдалечавате от нея, защото сте в период, в който почти всяко ваше действие е грешно, хора сме и грешим. Важното е да си вземаме поука!", написа още онлифенс моделката, която се съблича за пари, а дори има и порноклипове.

Четете още

Онлифенс моделът Анджела Ташева е спипана да кара надрусана

Онлифенс моделът Анджела Ташева е спипана да кара надрусана

Ергенката Теа във фетиш шоу с порнозвезда

Ергенката Теа във фетиш шоу с порнозвезда

(18+) Моделка лъсна в порно

(18+) Моделка лъсна в порно

Еротичната звезда Анджела:  Ще откажа Емануела от мъжете

Еротичната звезда Анджела: Ще откажа Емануела от мъжете

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама