Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/krimi/article/18180305 www.bgdnes.bg

Разследват склонeн ли е към самоубийство Мартин Белтов

33-годишният мъж се хвърли от моста "Чавдар" 

33-годишният Мартин Белтов загива, падайки от моста "Чавдар" в София. В момента разследващите нищят дали някой не го е склонил сам да отнеме живота си. Това разбра "България Днес" от свои източници в СДВР.

Младият мъж, който бе издирван от Трето районно управление на МВР и от своите близки и приятели, беше намерен мъртъв, но до установяването на самоличността му случаят бе обгърнат в мистерия. Не бе ясно как е починал, нито какво е предизвикало самоубийството му.

Реклама

"България Днес" научи, че именно Белтов е човекът, който се е хвърлил от моста "Чавдар" на 7 юни, загубвайки живота си. Източниците ни от СДВР разказаха, че Мартин е обявен за издирване в деня на самоубийството му. Когато е намерен трупът на 33-годишния мъж, той не е разпознат веднага, защото не е имал лични документи в себе си. Мартин е излязъл от дома си без телефон, без пари. Дори не взима портфейла, в който са документите му, със себе си. Когато не се прибира, съпругата му Емили подава сигнал в Трето районно управление и в продължение на дни чака отговор. Емили Белтова го разпознава чак на 11 юни.

През тези четири дни, докато трупът на Белтов е в моргата и все още се води неизвестено лице, ченгетата продължават да търсят Мартин, защото не правят връзка между издирвания и намереното тяло под моста "Чавдар". След като е разпознат, започва разследването за склоняване към самоубийство. На този етап няма данни Белтов да е блъснат от моста, но все пак се проверява дали не е бил увещаван сам да прекрати живота си, което е тежко престъпление. По неофициална информация Белтов не е оставил предсмъртно писмо. "България Днес" се опита да се свърже със съпругата му, но безуспешно. Емили Белтова предстои да бъде разпитана, както и други негови близки. За изчезването му и впоследствие за гибелта му съобщи именно съпругата на Мартин .

 Сбогуване

Половинката на покойния Мартин се сбогува със своя партньор с емоционални думи в социалните мрежи. В личния си профил във фейсбук Емили Белтова написа следното:

"Благодаря на стотиците хора, които споделиха поста ми и търсиха Марти, макар вече да е било твърде късно... Благодаря и на всички, които ми се обадиха и писаха, за да ми дадат подкрепа в този непоносимо тежък момент! Утеха за загубата му няма, но поне знам, че не съм сама... Толкова много те обичам, Марти!"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама