Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/18958912 www.bgdnes.bg

ЦСКА назначи четвърти директор, вижте кой е той

ЦСКА назначи нов изпълнителен директор. Той се казва Радослав Златков и ще отговаря основно за реконструкцията на ст. "Българска армия", модернизирането на тренировъчната база в Панчарево. Златков става четвъртия директор в клуба след Филип Филипов, Стоян Орманджиев и Михаил Александров. Ето какво съобщават от клуба:

"С цел по-ефективното и целенасочено планиране и изпълнение на стратегическите цели на ЦСКА, Управителният съвет на Фондация "Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука" избра за нов Изпълнителен директор на клуба г-н Радослав Златков. Мисията пред г-н Златков е да ръководи мениджърския екип на ЦСКА, за да оптимизира управлението на приоритетите на клуба, а именно: реконструкцията на ст. "Българска армия", модернизирането на тренировъчната база в Панчарево и развитието на детско-юношеската школа. Паралелно с това ще менажира обновяването на играчите в отбора, което ще превърне ЦСКА в модерен европейски клуб.

Реклама

Досегашните изпълнителни директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев запазват своите компетенциии. Г-н Филипов ще заеме длъжността "Спортен директор", чрез която ще контролира и координира цялата спортно-техническа дейност на първия, втория и третия отбор, както и на ДЮШ. Г-н Орманджиев ще заеме длъжността "Административен директор", за да ръководи връзките и протокола на клуба, каузите, социалните проекти и менажирането на бранда ЦСКА. Сегашната си функция ще продължи да заема г-н Михаил Александров като "Технически директор".

Радослав Златков ще представи визията си за управлението на ЦСКА на предстояща пресконференция след две седмици, като точната дата ще бъде уточнена допълнително.

Четете още

Официално: ЦСКА започва строежа на новата “Армия”

Официално: ЦСКА започва строежа на новата “Армия”

Томаш стяга българите в ЦСКА

Томаш стяга българите в ЦСКА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама