Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/futbol/article/18152282 www.bgdnes.bg

"Левски" започва без нови

Само португалец с шанс за поява на първата тренировка

"Левски" почти сигурно ще стартира подготовката си за следващия сезон без нито едно ново попълнение. Въпреки желанието на треньора Станислав Генчев селекцията да приключи възможно най-бързо "сините" още не са подписали с никого.

Все пак на "Герена" се водят усилени преговори за набелязаните играчи. Разговорите с трима от тях са на финалната права, научи "България днес". Само един има шанс да се появи днес за първата тренировка на тима. Става дума за португалец и най-вероятно играе като десен бек. Разговорите с другите двама би трябвало да приключат скоро и до края на седмицата да започнат с "Левски". Сред тях е голмайсторът на Първа лига за изминалия сезон Александър Колев. Самият футболист вече е дал съгласието си за трансфера, като осатва "Левски" и "Крумовград" да постигнат окончателна договорка.

Реклама

Новият треньор Станислав Генчев иска поне петима нови играчи. Специалистът търси подсилване във всички зони. Той събира футболистите за първа тренировка днес. Заниманието ще стартира в 18,00 ч. По-дълга почивка да получи Марин Петков, който имаше ангажименти с националния отбор. Три дни "сините" ще преминават медицински прегледи. В неделя заминават за лагера си в Правец.

Добрата новина за "Левски" е, че възстановяването на Илиан Стефанов върви по план. Халфът започна бегови упражнения след тежката травма и операцията. Почивката за него бе по-кратка. Той тича на "Герена" от понеделник. Най-оптимистичните прогнози са Стефанов да се завърне около ноември.

Четете още

Юноша на "Левски" подписа с "Рен", носи 100 хил. евро на "Герена"

Юноша на "Левски" подписа с "Рен", носи 100 хил. евро на "Герена"

Сватба в "Левски"

Сватба в "Левски"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама