Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/futbol/article/17969316 www.bgdnes.bg

"Черно море" преговаря с БФС за Илиан Илиев

Шефовете на "Черно море" и БФС водят финални разговори за Илиан Илиев. Целта е специалистът да продължи да води едновременно варненци и националния отбор и следващия сезон.

При поемането на "лъвовете" преди няколко месеца бе обявено, че Илиев ще съвместява двете длъжности до края на настоящото първенство. След отличното представяне на "Черно море" в Първа лига и най-вероятното участие в Лигата на конференциите шефовете искат да задържат треньора на "Тича".

Реклама

Затова от известно време се водят преговори с президента на БФС Георги Иванов за това. Разговорите са в доста напреднала фаза и е почти сигурно, че Илиев ще продължи да води "Черно море" и наесен.

"По всички въпроси се говори - от клуба ще обявят бъдещето ми. Добре е и за футболния cъюз да сме вътре в първенството", споделя специалистът.

"Черно море" се доближи до второто място и директно участие в Лигата на конференциите след гръмката победа с 4:0 над "Лудогорец". Варненци имат две точки преднина пред третия ЦСКА-София. Двата отбора се срещат в директен мач за второто място утре.

"4:0 е малко тежък резултат на база показаното - заяви Илиев след победата над шампионите. - "Лудогорец" владееше топката, но ние си използвахме ситуациите. Това не означава нищо, предстои най-важният двубой с ЦСКА. Трябва да играем добре срещу тях, защото ще е трудно, а са силен отбор. ЦСКА има добри крила, добри вътрешни халфове и трябва доста да се потрудим, за да постигнем хубав резултат. Имаме желание да се класираме максимално напред, което ще е награда за труда на целия отбор и трябва да преминем през този мач."

Четете още

Двама от "Шльонск" в националния

Двама от "Шльонск" в националния

Сръбски модел за футбола налага Гонзо

Сръбски модел за футбола налага Гонзо

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама