Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/evro%202024/article/18364285 www.bgdnes.bg

Евро 2024 приключи за Антъни Тейлър след Германия - Испания

В четвъртфинала на европейското първенство между Германия и Испания английският съдия Антъни Тейлър не отсъди дузпа, въпреки че испанецът Марк Кукурея явно игра с топката с ръка в наказателното поле. Това се случи в 106-ата минута при резултат 1:1. По-късно "ла фурия" отбеляза за 2:1 в последната минута на продълженията.

Имаше различни тълкувания и коментари за решението на англичанина в последните дни. В Германия бе тотално заклеймен.  

Реклама

Тейлър няма да ръководи повече мачове на Евро 2024, съобщава "Дейли Мейл". Европейското първенство приключи за английския рефер.

Това не беше първото противоречиво решение на Тейлър, отбелязват в Германия. В груповия мач между Франция и Холандия (0-0) реферът отмени гол на Шави Симонс, защото Коди Гакпо беше пасивна засада.

На минали турнири беше нещо обичайно да се изпращат съдиите от четирите нации на полуфинал у дома. Стигането на Англия до Топ 4 означава, че Тейлър така или иначе можеше да съди само финала. И то само ако "трите лъва" не са стигнали до него. 

Полуфиналът между Англия и Холандия ще бъде свирен от немския рефер Феликс Цвайер. Двубоят на Испания срещу Франция ще бъде ръководен от Славко Винчич

Четете още

УЕФА: Дузпа за Германия срещу Испания нямаше

УЕФА: Дузпа за Германия срещу Испания нямаше

Домакините са АУТ! Испания изхвърли Германия от Евро 2024 след продължения

Домакините са АУТ! Испания изхвърли Германия от Евро 2024 след продължения

Реклама
Реклама