Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/evro%202024/article/18249970 www.bgdnes.bg

Вижте коя футболна съпруга печели най-много пари

Левандовска е сред най-богатите жени в Полша 

Само Ана Левандовска се конкурира с Джорджина Родригес по интерес от страна на феновете и съответно по печалби от всички футболни съпруги и гаджета на играчите на Евро 2024, показва проучване на "Сън".
Половинката на португалската звезда

Кристиано Роналдо печели по умопомрачителните 150 хиляди паунда от всеки свой пост в социалните мрежи. Съпругата на Роберт Левандовски, полската звезда на "Барселона", изненадващо прибавя към банковата си сметка по 140 хиляди паунда за своя снимка.
30-годишната Родригес натрупа повече последователи от всяка друга съпруга или приятелка - 60 милиона, за да бъдем точни. Приятелката на португалския капитан Кристиано Роналдо увеличи богатството си от документалния филм на "Нетфликс" "Аз съм Джорджина" , както и от рекламни кампании за модни марки.
Ана спечели медали от световно и европейско първенство по карате, преди да се пенсионира от спорта и да изгради многомилионна империя за здраве и фитнес. 35-годишната хубавица е една от най-богатите жени в Полша. Анна има 5,6 милиона последователи в Instagram, където често публикува смесица от фитнес, йога и зелени сокове заедно със сладки снимки на дъщерите им Клара, на седем, и Лаура, на четири.
Една от най-популярните звезди на "Острова на любовта" на всички времена, 27-годишната Дани Дайър, изостава далеч назад с едва 9000 паунда за публикация. След триумфалната си победа с бившия си приятел Джак Финчам през 2018 г., Дани натрупа цели 3,7 милиона последователи в инстаграм. Телевизионната личност Дани, дъщерята на бившата звезда от "Ийстендърс" Дани Дайър, се омъжи за английския футболист на "Уест Хям" Джарод Боуен през 2021 г. Феновете харесват веселата личност на Дани, земното й отношение и хумора.

Четете още

Банда Банда тъжи за директор в ЦСКА

Банда Банда тъжи за директор в ЦСКА

В Германия луднаха по розовия бундестим

В Германия луднаха по розовия бундестим

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама