Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/covid-19/article/8478779 www.bgdnes.bg

Преслава се скри в Балкана

Бягство във Врачанския Балкан си спретна фолкпевицата Преслава.
Затварянето между четири стени в апартамента й в София не понася на изпълнителката и още преди празниците Преслава отпътува за Искърското дефиле. От този край на България е родом Павел, бащата на детето й. Сред високите елени планини и тишината на селския живот Преслава намира успокоение на нервите. Взема със себе си и малката Паола, която свободно може да се разхожда из селския двор и да диша чист въздух.
Фолкпевицата си пусна кадър от идилията, а зад нея се виждат варовиковите скални образувания Ритлите, които са в близост до врачанското село Лютиброд. .
Но дивото сърце на Преслава не се ограничава само до стоене в къща и съзерцаване на природата. Певицата се впуска и в обиколка на хълмовете, където няма хора и зарази, а изкачванията и слизанията са по-добри и полезни от всяка тренировка във фитнеса.
"Който си има село, си е много добре", споделя с усмивка изпълнителката и добавя, че откакто е под доброволна карантина не си е правила хирургическа интевренция. Някои нейни фенове се усъмняват, че Преслава си е надула устните, но тя категорично отрича да си е поставяла хиалурон, за да изглеждат по-сочни и големи.
Докато не е навън, Преслава намира утеха в социалните мрежи - постоянно публикува снимки, прави си видеа и провежда анкети сред почитателите си, в които се включват и нейни колежки. Така Емилия си признава, че не спира да яде, докато е закотвена в дома си и това вероятно ще се отрази на фигурата й. Преслава също обича да си похапва, но след това бързо изгаря излишните калории с разходки из дебрите на Врачанския Балкан.

Скалите пред които се снима Преслава достигат на места до 80 метра над нивото на река Искър, дебелината им варира от 3 до 7 метра, а дължината - между 200 и 400 метра. Ритлите са се образували преди около 120 милиона години. Предполога се, че скалите са се отложили, докато тези територии са били покрити от море.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама