Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/7704289 www.bgdnes.bg

Камелия сложи кръст между силикона

Нова провокация от певицата 

Носи религиозния символ по гащи

Фолкаджийката Камелия умее да завърта скандали.

Изпълнителката изстреля поредната провокация, като сложи религиозен кръст между силиконовите си гърди. В тази полунабожна, полуеротична визия 48-годишната певица се появи на участие в столична чалготека и мигновено прикова погледите към себе си.

Кръстът е огромен, далеч по-мащабен от традиционните бижута, които се носят на синджирчета, и отдалеч изпъкваше между напращялата гръд. Още по-скандалното е, че Камелия се появи по гащи и прозрачен воал, леко прикриващ голотиите й.

Реклама

Фолкаджийката не се притесни от учудените погледи към себе си и спретна щуро студентско парти, което продължи няколко часа. Но визията й за пореден път взриви спокойствието на пуританите, които внимателно следят всяка нейна стъпка.

"Такива неща са провокаци и могат да се счетат като обида за църквата и Христос. После да не са изненадани, ако бъдат наказани", коментира отец Гелеменов, който преди няколко месеца се възмути от Николета Лозанова заради разголена плът, обсипана с божествени символи.

Камелия не за първи път залага на скандалните изяви. По време на концерт в защита на българските медици в Либия тя излезе на сцената с доста оскъдна рокля в цветовете на българското знаме. Обществото веднага реагира, че това е гавра с трибагреника. Камелия не намери тоалета си за неуместен и се появи с него и на националния празник 3 март през 2015 година. И скандалът гръмна! Политици дори се надигнаха срещу нея, стигна се до заплахи за съд. Но към днешна дата Камелия не е осъдена, свободна е и продължава да измисля сцени, с които да скандализира българското общество.

Незабравим момент преди години бе и когато се появи на сцената на концерт по домашни чехли и халат. Така тя индиректно се пошегува с колежките си, които отделят седмици наред за избор на идеалния тоалет и дори на моменти изпадат в паника.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама