Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/19199192 www.bgdnes.bg

БГ Барби: Политиците изгониха младите в чужбина

Ще се кандидатирам за депутат, ако не се разберат 

"Политиците изгониха младите в чужбина. Няма адекватно развитие за тези, които останаха тук. Нищо не се подобрява у нас, както в развитите държави. Затова и нямам особено голямо желание да гласувам и не го направих."

Това сподели пред "България Днес" БГ Барби Андреа Иванова. Притежателката на най-големите устни в света не следи задълбочено политическите страсти и никога не е имала фаворит сред претендентите за "народната любов", а когато е упражнявала своето право на вот, е посочвала кандидат или парти след семейно съвещание и препоръки от най-близките си приятелки.

Реклама

Ако политическите крамоли и избори по два пъти в годината продължават с пълна сила, бургаската фурия се зарича, че ще запретне ръкави и самата тя ще атакува Народното събрание.

"Има какво да дам на хората и съм убедена, че във всяка една сфера на живота бих могла да бъда полезна", коментира пред вестника русокосото изкушение, което се прочу в цял свят с уникалната метаморфоза на лицето си и десетките вливки хиалурон в устните, което директно я изстрелва в Книгата на "Гинес".

"Да, защо не. Винаги е хубаво да си на висока позиция. Много отговорно е и не трябва да се гледа с насмешка. Но за целта първо трябва да завърша магистратура, защото един бакалавър не е достатъчен. Нямам проблем с това да бъда държавен служител и да вляза в Народното събрание, ако има възможност", потвърди пред вестника българското Барби, което е пръснало над 50 000 лв. до момента, за да прилича на световноизвестната кукла.

Първата мисия, с която би се заела Андреа като политик, е да работи за "спукване на имотния балон".

"Ненормални са цените на жилищата. Балонът на имотите трябва да се спука възможно най-скоро. Жилища в окаяно състояние за тотален ремонт се продават за хиляди евро на квадрат. И то в най-бедната страна от целия ЕС", негодува силиконката, която живее в общежитие в Студентски град, докато изучава немска филология в Алма матер и има още няколко изпита за дипломиране като бакалавър.

Четете още

БГ Барби става политически анализатор и прогнозира: Нови избори наесен!

БГ Барби става политически анализатор и прогнозира: Нови избори наесен!

БГ Барби успокоява след писания в чуждестранната преса: Не се разпадам и нямам некроза!

БГ Барби успокоява след писания в чуждестранната преса: Не се разпадам и нямам некроза!

БГ Барби пред заплаха да остане без устни

БГ Барби пред заплаха да остане без устни

СВЪРШИ СЕ! БГ Барби остана без вежди

СВЪРШИ СЕ! БГ Барби остана без вежди

Реклама
Реклама
Реклама