Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/17774340 www.bgdnes.bg

БГ Барби успокоява след писания в чуждестранната преса: Не се разпадам и нямам некроза!

37-а вливка с хиалурон си инжектира притежателката на най-големите устни в света 

"Нито се разпадам, нито имам некроза на устните. Ако това се случи, ще го обявя."

Така БГ Барби Андреа Иванова коментира с усмивка пред "България Днес" твърденията в статия в "Дейли мейл", че телесната тъкан на лицето й умира заради огромното помпане на хиалурон в устните, скулите и брадичката.

Реклама

Студентката в Софийския университет "Св. Климент Охридски" не само няма намерение да спира с процедурите, но ги увеличава и обновява.

"Ще сложа 37-а вливка с хиалурон в устните на 2 май. Наред с това ще изпробвам и нова процедура за изглаждане на двете назолабиални бръчки между носа и устните, които заради уголемяването на устните са по-изострени и трябва да се коригират. Така че наведнъж слагам и там", разкри пред вестника Андреа.

Засега бургазлийката няма да пътува до Германия, каквато идея имаше, за да посещава изявен специалист. Идеята за това дойде след отказа на нейния медик да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза. Все още има медици у нас, които продължават работа по нейното лице.

Гордата собственичката на най-големите устни в света шашнала своя дерматолог, когото посещава години наред, и специалистът вдигнал ръце. Той предупредил Андреа, че ако продължава със слагането на филъри, ситуацията може да стане взривоопасна.

"Затова започнах да търся специалисти в чужбина, при които да продължа с инжектирането на хиалурон. Така намерих в социалните мрежи лекарка в Германия, която публично защитава момичетата, които уголемяват своите устни, и не се притеснява да прави нужните процедури. Направи ми впечатление и си казах - щом коментира по този начин, значи би била склонна да направи промени и на моето лице с още повече инжекции, въпреки факта, че в България ми отказват", споделя пред вестника русокосото изумление.

Реклама

Студентката в Алма Матер все още не е срещнала принца на бял кон. Но с пълна сила продължава да радва почитателите в платен еротичен сайт, качвайки горещи видеа и снимки. А предложенията за свалки и по-близки отношения валят всяка минута от всички краища на света.

"По няколко часа на ден ми отнема да отговарям на всички, старая се да го правя. Предложения идват постоянно за запознанства, искат да ми пращат пари за самолетен билет да ходя при тях, но не съм се възползвала нито веднъж досега", твърди Андреа, която вече е похарчила около 50 000 лв. за 6 години, за да сбъдне мечтата си да изглежда като жива кукла Барби с най-големите устни в света.

За първи път досега бургазлийката направи нещо неочаквано и опасно - цели 6 процедури в рамките само на броени часове. Слага си освен поредния филър в устните и хиалурон в двете скули, двете страни на челюстта и в брадичката. Целта е да има възможно най-изпъкнали скули и специфично триъгълно оформяне на лицето.

"3-4 дни имах синини и отоци по лицето, беше ми трудно да се усмихвам. Но е нормална реакция, която вече отшумява", посочва Иванова.

Четете още

БГ Барби пред заплаха да остане без устни

БГ Барби пред заплаха да остане без устни

БГ Барби с две торти и пръстен за ЧРД

БГ Барби с две торти и пръстен за ЧРД

Реклама
Реклама
Реклама