Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/19154727 www.bgdnes.bg

Ванга ПРЕДСКАЗА: Опустошителна война в Европа и извънземни през 2025 година!

Предсказанията й за 2025-а 

Според гадателката от Рупите догодина ще започнем да комуникираме с телепатия, а Люис Хамилтън ще стане шампион за 8-и път 

Опустошителна война в Европа и среща с извънземни са най-страховитите предсказания на Ванга за 2025 година.

Реклама

Това описва на един от сайтовете си британската медийна група "Лад Байбъл", която има редакции по цял свят - от Лондон и Дъблин през Сидни и Мелбърн до Оукланд в Нова Зеландия.

Според изданието Вангелия Гущерова е предвидила събития като атентатите в САЩ на 11 септември, смъртта на принцеса Даяна и избирането на Барак Обама за президент на САЩ, така че може да се замислим за пророчествата й за следващата година.

Най-тревожното пророкуване е за избухване на война в Европа. И не става въпрос за конфликта между Русия и Украйна, а за друга война, която ще бъде достатъчно голяма, за да опустоши целия континент и неговото население.

"Баба Ванга има дълга история с извънземни и извънземни нашествия, като българската пророчица неправилно посочва, че ще ни посетят малки зелени човечета през 2022 г. Но забравете всички тези други предсказания за извънземни, тъй като 2025-а определено е годината на това събитие. Може би има известна истина зад доклада, че все пак учените са на седмици от потвърждаването на извънземен живот...", пише мистериозно "Лай Байбъл".

И добавя: "Сега се закопчайте, защото тук прогнозите стават още по-пресилени. Въпреки смъртта си през 1996 г. Баба Ванга вярва, че телепатията (четенето на мисли) ще стане съвсем реално нещо през 2025 г. Кажете сбогом на уединението на собствения си мозък!".

Реклама

Пророчествата за следващата година продължават с все по-любопитни твърдения. Според изданието Ванга е предсказала, че през 2025-а ще започне отглеждането на хора в лаборатории: "Това ще е годината, в която виждаме човешки органи - като бъбреци, сърца, черен дроб - да се отглеждат в лаборатории. За разлика от другите предсказания за гибел и мрак, това всъщност ще бъде голям пробив в науката за човека и ще удължи продължителността на живота на мнозина".

Пророчицата от Рупите има и друго интересно предсказание за бъдещето - човечеството ще открие нова форма на енергия. Но повече подробности не се разкриват.

Неочаквано гадателката говори и за малко очаквана сфера от живота ни - Формула 1. "Лад Байбъл" посочва, че Ванга е предсказала, че Люис Хамилтън ще стане световен шампион за 8-и път и по този начин ще изпревари с една титла легендата Михаел Шумахер. Любопитен факт е, че от следващия сезон Хамилтън ще кара за отбора на "Ферари", а дали предсказанието ще стане факт, ще разберем в края на сезона, който приключва през декември догодина.

"Познавам леля Ванга от 10-годишен. Говорил съм с най-близките й хора, които са били до нея години наред. Тя никога не е предсказвала катаклизми! Говорила е само положителни неща. Не е казвала нищо лошо, защото е знаела как ще се почувства този човек след това", казвал е неведнъж шефът на фондация "Ванга" Иван Драмов.

По-рано през тази година израелското издание "Джерузалем пост" посочи бъдещи предсказания на пророчицата, които се разпростират хиляди години напред във времето.

2028 г.: Човечеството се нуждае от повече енергия. За тази цел то ще успее да изследва Венера, за да намери нови източници на енергия. Това може би е една от най-невероятните части на тази времева линия, тъй като Венера е по същество негостоприемен адски пейзаж с толкова киселинна атмосфера, че нищо не би могло да оцелее, и нито една космическа сонда не е успяла да оцелее повече от няколко часа.

2033 г.: Промяната на климата е много опасна и това не бива да се подценява. Въпреки това Баба Ванга уж е предсказала, че в този момент полярните ледени шапки ще се разтопят и морското равнище ще се повиши драстично в целия свят.

2076 г.: В този момент комунизмът, който досега не успя да се реализира, ще завладее целия свят.

2130 г.: Прескачайки в следващото столетие, се предполага, че в този момент човечеството ще осъществи контакт с извънземни.

2170 г.: Изменението на климата ще се влоши и в този момент се предполага, че по света ще настъпи суша.

3005 г.: Може би това се дължи на човешката колонизация, а може би на извънземните. Независимо от това в този момент на Марс уж вече ще има някаква цивилизация. И те ще водят война със Земята.

3797 г.: Предполага се, че в този момент поради различни причини Земята вече няма да може да поддържа живот. Твърди се, че в този момент хората ще напуснат родната си планета и ще се отправят към непознати части.

5079 г.: Това е краят. Краят. Големият финал.

Четете още

230 декара притежава фондация "Ванга", още не могат да установят на какво се дължат способностите на пророчицата

230 декара притежава фондация "Ванга", още не могат да установят на какво се дължат способностите на пророчицата

Шефът на фондацията Иван Драмов: Ванга не е предричала трета световна война

Шефът на фондацията Иван Драмов: Ванга не е предричала трета световна война

Нешка Робева обяви Ванга за светица

Нешка Робева обяви Ванга за светица

За Ванга смъртта на Аспарухов и Котков е убийство

За Ванга смъртта на Аспарухов и Котков е убийство

Реклама
Реклама
Реклама