Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/19071067 www.bgdnes.bg

93-годишен фучи с триколка, претрепа се с любимата баба

Дядото изпуска завой заради висока скорост, спътницата му, която е на 80 години, е в болница за операция 

Дядо на 93 години фучи с триколка, не взе завой заради висока скорост и потроши 80-годишната си любима!

Реклама

Куриозният, но и болезнен инцидент се случва във варненското село Неофит Рилски. Димитър Бурлашки управлява електрическа триколка, а с него се вози съпругата му - баба на 80 години, която е с тежки наранявания след падането.

"Доколкото знам, мъжът е карал в близост до търговски магазин. Катурнали са се заради несъобразена скорост - дядото просто не е успял да вземе завоя. Така заедно със съпругата му са паднали от триколката. Видяло ги е младо момиче и веднага е съобщило в полицията. За съжаление, бабата е тежко пострадала", заяви пред "България Днес" Зоя Атанасова от съседното село Невша.

Възрастната дама е настанена в ортопедията на болнично заведение с фрактура на бедрото, на двете ребра и с разкъсно-контузни рани. Прегледана е и от личния си лекар - д-р Иванка Вичева, която не смята, че ситуацията е нещо особено.

"И двамата дойдоха при мен на консултация. Знам, че бабата е в болница - ще я оперират. Просто са се преобърнали. Не е голяма работа", разказа за вестника Вичева.

"България Днес" потърси за коментар полицията във Варна. От там споделиха, че имат сигнал по случая, и потвърдиха, че има инцидент с бабата и дядото.

Реклама
Реклама
Реклама