Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/19025520 www.bgdnes.bg

С Хенри VIII, който клал жените си, Евгени Минчев мотивира съпартийци

С Хенри Осми, който клал жените си, надъхва съпартийците си Евгени Минчев. Лорда, който е кандидат за депутат на БСП говори пред градския комитет на партията и смело заяви: "Скъпи приятели, като изслушах с уважение изказванията на колегите си, моля да бъда чут за следното:

- Повечето от тях като причина за ниска избирателна активност през годините сочат- „Тежкият товар на левицата..." Скъпи, приятели, нека оставим този товар да не ни тежи. Позовавам се на тежкия товар на британското кралско семейство, например, чиито предшественици са водили кървави и братоубийствени войни, а крал Хенри Осми е клал всяка от съпругите си, която не му е родила деца. Допреди 100 години в Кулата на Лондон са се обезглавявали кралски роднини и недоволни от режима. Така, че моля, оставете товара на Левицата и нека пристъпим към действия.

- Днес се говори, че трябва да се върне електоралната маса на БСП и да се борим за определено число гласоподаватели. Аз си мисля и вярвам в следното, а именно, че трябва да обърнем внимание на един друг сегмент. Всяка секунда някой узрява политически и стои пред избора за кого да гласува. Ако това е първото му гласуване, нека гласува за нас. Него трябва да съблазним и спечелим, неговите приятели и приближени, с каузи и бъдеще, в които да повярва. В тях трябва да инвестираме внимание и енергия, паралелно с уважението към вече съществуващият верен или колебаещ се симпатизант. Паралелно с това трябва да държим морала си достатъчно високо, за да не обещаваме нещо, което не можем да изпълним и осигурим."

Четете още

Ето ги най-колоритните персони, атакували властта

Ето ги най-колоритните персони, атакували властта

Евгени Минчев се сравни с Левски

Евгени Минчев се сравни с Левски

Евгени Минчев запълва мястото на Нинова

Евгени Минчев запълва мястото на Нинова

Лорд Минчев съветва: Правете деца, не пропаганда

Лорд Минчев съветва: Правете деца, не пропаганда

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама