Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/18972011 www.bgdnes.bg

Евгени Минчев се сравни с Левски

С Васил Левски, се сравни Евгени Минчева. Паркетният лъв, който вчера официално бе номиниран за депутат от БСП написа: "Ако спечеля, печели цял народ...". Ето и целия пост на Минчев: Ако спечеля, печели цял народ...

Депутат не е дума за временно пребиваващи в Парламента. Това е състояние, в което трябва да се намира всеки българин. Трябва всеки да действа от своето собствено място с властта и способностите които има, за да променяме нещата.

Реклама

Добро утро, докладвам за нашите първи срещи в градската централа на БСП, по повод изборите.

Номиниран съм за народен представител от БСП- Обединена левица и вчера се срещнах с г-н Иван Таков- председател на Градския съвет на БСП и г-н Атанас Атанасов- водач на листата, в която съм и аз.

Има няколко направления, по които искам да съм полезен на тези избори. Първо- да се заличи впечатлението за тази партия, оставено от последният и лидер. Второ- да се завиши грижата към децата и подрастващите, да се обърне внимание на тяхното образование, да се завишат нивата на грамотност, спорт, дисциплина.

И още- Българите от чужбина да загърбят икономическото си дезертьорство и да се влеят в рехавите икономически редици на сънародниците си. БЪЛГАРИЯ- ДА НЕ Я ИЗОСТАВЯМЕ!

Искам да виждам по улиците повече сватбени шествия отколкото гей паради.

С моята кандидатура искам извинение от всички, чиито мечти бяха откраднати. От тези, които съградиха България и ни я оставиха да я развием, но ние успяхме единствено да рушим. На тях дължим тази промяна, това усилие, това ново настроение, с което ако не изградим, поне може да опазим неразрушеното дотук. И да вървим напред с обновено лице и действия.

Ще използвам всичките си международни контакти, за да се разбере за България и тя да бъде поставена на световната карта с имиджа, който и се полага.

Четете още

Евгени Минчев запълва мястото на Нинова

Евгени Минчев запълва мястото на Нинова

Евгени Минчев нарисува Голямата маса от своя балкон

Евгени Минчев нарисува Голямата маса от своя балкон

Евгени Минчев се дърлял редовно с Васил Найденов

Евгени Минчев се дърлял редовно с Васил Найденов

Лорд Минчев съветва: Правете деца, не пропаганда

Лорд Минчев съветва: Правете деца, не пропаганда

Реклама
Реклама
Реклама