Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/18654128 www.bgdnes.bg

Ето го гаджето на Никола Цолов, двойничка е на Кайли Дженър

Младата двойка е на сватба в София

Никола Цолов най-сетне си показа гаджето! Нашата надежда на асфалта е грабнал и целува красива брюнетка, и то в България! Любимата на шампиона във Формула 3 се казва Валерия Суарес и е двойничка на световноизвестната моделка Кайли Дженър.

Много чуденки се въртяха около 17-годишния автомобилен пилот за това дали има приятелка. Младежът е доста харесван от връстничките си и се превърна в един от най-обожаваните от момичета образи в спорта. Ето че сега се разбра - испанката Валерия Суарес е красавицата, която е грабнала сърцето на състезателя.

Реклама

"България Днес" забеляза, че в момента двойката е в София и се целува романтично пред софийската забележителност - храм-паметник "Св. Александър Невски". Младите влюбени са се облекли по-официално, защото са дошли за сватба на близки на Никола. Нашенецът е решил, че е време да покаже гаджето на българската си рода. Такава хубавица като Валерия няма как да не я харесат!

Огненото момиче от Иберийския полуостров работи като инфлуенсърка и моделка. Манекенката обича да показва своя охолен лайфстайл с шопинг торби от скъпи марки. Вероятно нейното звездно гадже също се грижи за високия й стандарт на живот.

Всъщност разбрахме, че Никола и Валерия са заедно от по-малко от десет месеца. Първите снимки на двамата се появяват от февруари тази година. Явно любовта между тях се заражда във Валенсия, където и живее Никола.

През свободното си време Никола и Валерия обожават да се возят на малко скутерче, с което бръмчат по улиците на Валенсия. Понякога си позволяват и почивки, като най-вече обичат да плажуват по различни екзотични дестинации.

Докато са в България, Никола няма проблем да се оправя с хората тук, защото е поддържал българския през цялото време в Испания. Все пак родният му език е необходим не само за да не забрави, че е българин, а и за да завърши средното си образование у нас. Никола е на индивидуално обучение в софийско частно училище и всяка година полага изпити в края на годината. Никола среща най-много трудности с българския език и литературата, върху които ще има и матура. Тук на помощ идва неговата баба, която е бивша учителка. Тя преподава онлайн уроци на Цолов и до този момент талантът успява успешно да взима изпитите си. През следващата година пилотът трябва да завърши училище и поне временно ще си почине от уроците.

Реклама

Свободното време на таланта е крайно ограничено, а ежедневието му не е много разнообразно. Никола прекарва часове във фитнеса, което е задължително за моторните спортове. Малкото си свободно време обича да прекарва със семейството си, но успява да намери и време за гадже.

"Събуждам се, ходя на фитнес, уча, карам симулатор и когато имам свободно време, разбира се, трябва да се виждам с приятели и да разпускам, защото мисля, че в живота е необходимо винаги да има баланс, така че трябва от всичко", казва наскоро Цолов пред БНТ.

През този сезон Никола записа най-големия успех в кариерата си, след като спечели за първи път основно състезание във Формула 3. Българинът триумфира на легендарната писта "Хунгароринг" в Унгария и се изкачи на осмо място в генералното класиране. Никола бе поздравен лично от легендарния пилот от Формула 1 Фернандо Алонсо, който е негов мениджър и ментор. Участието на българина тази година във Формула 3 до последно бе под въпрос заради огромните разходи за пътувания по състезания, обучения, подготовка. Това принуди екипа му да организира кампания в подкрепа на пилота, чрез която се събраха около 150 000 лева.

Желаем му успех на всички фронтове!

Четете още

Баба учи Никола Цолов на български

Баба учи Никола Цолов на български

Никола Цолов с първа победа в основно състезание от Формула 3

Никола Цолов с първа победа в основно състезание от Формула 3

ОТНОВО УСПЯ! Никола Цолов с втора победа във Формула 3

ОТНОВО УСПЯ! Никола Цолов с втора победа във Формула 3

Наум Шопов и Никола Цолов бягат в памет на Айртон Сена

Наум Шопов и Никола Цолов бягат в памет на Айртон Сена

Реклама
Реклама
Реклама