Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/18209238 www.bgdnes.bg

Новозеландката на Краев ражда у нас

Бруклин на море в Созопол заедно със сестрата на Божигол

Новозеландското гадже на футболиста Божидар Краев е решила да роди в България. От известно време 24-годишната красавица в напреднала бременност е у нас и смята да се довери на родните акушери. Божката и Бруклин Бейкър очакват първороден син, като оповестиха новината още през пролетта.

Въпреки че вече е с огромен корем, екзотичната приятелка на бившия национал се отдава на морски страсти. Тя избра за почивка родното Черноморие. Двамата братя - Божидар и прокуденият от "Левски" Андриан Краев, заведоха любимите си в Созопол. Анди е обвързан със сестрата на Валери Божинов - Михаела. Кавалерите подариха на дамите си по една червена роза в заведение в стария град.

Реклама

Божидар Краев играе в австралийския "Уелингтън Финикс", където през изминалия сезон се бореше за титлата, но не успя да я спечели. Андриан пък официално си тръгна от "Левски" и в момента е свободен агент. Тези дни той получи много изгодно предложение от отбор в Саудитска Арабия. Според информациите българинът е примамван с годишна заплата от 1 милион евро. Затова и семейството иска да прекара колкото се може повече време заедно това лято, преди да се пръсне по света.

Краев и красивата новозеландка са заедно от близо две години, когато той заигра в австралийския шампионат. Бруклин вече е била във Враца, където живеят родителите на братя Краеви. Най-щастлива изглежда бъдещата баба Ина. Майката на Божката няма търпение да се сдобие с първо внуче.

"Благодаря, прекрасна Бруклин! Поздравления, Божи! Ти ще бъдеш чудесен татко!", обяви Ина. Чичо Андриан също се включи в поздравленията. Той качи емотикон с надпис "Не мога да чакам!". Преди да се загаджи с Бейкър, Краев имаше друго екзотично гадже - тайландката Камончанок.

Четете още

Футболистът Божидар Краев чака бебе от новозеландка

Футболистът Божидар Краев чака бебе от новозеландка

Божката с цветя за новозеландка

Божката с цветя за новозеландка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама