Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/17969627 www.bgdnes.bg

Пацо от "Биг брадър": Аз съм истинският Ерген!

Сърцето ми е свободно, но не си търся половинка на всяка цена

Кой е той

Един от най-емблематичните участници в "Биг брадър" е Панайот Кючуков от град Гълъбово, или просто Пацо. Днес той е на 40 години. Тези дни се появи колаж, на който той казва, че обича и двете дами, които бяха отхвърлени на финала в "Ергенът". Готов ли е да бъде новият Ерген и какво мисли за завръщането на "Биг брадър" в ефир, Пацо говори пред "България Днес".

- Пацо, наистина ли си влюбен в ергенките?

- Този колаж ми го направи на майтап рапърът Ивайло Иванов-Играта. Ние играем заедно футбол благотворително в Отбора на сърцето. Скоро ще имаме мач в Първомай. Аз съм широко скроен и съм от хората, които най-много носят на майтапи. Този колаж ми се стори забавен, усетих, че хората ще се изкефят. Аз мога да се шегувам със себе си и имам голяма самоирония, затова съм се запазил. В нашия отбор с Лео Бианки, Спенс, Бебо Халваджиян казват, че съм душата на компанията, защото всичко приемам с усмивка.

Реклама

- И все пак би ли опитал връзка с Магдалена или Надежда?

- Реално не съм следил задълбочено какво се случва в този сезон на предаването. Даже не знаех, че така се казват тези момичета. Не бих ги взел, не ги усещам, че са моите. Иначе може да са много свестни и точни, не ги познавам. Разбрах, че ергенът Алек не си е избрал нито една от претендентките. Човекът, като не е почувствал никоя, не е длъжен да го направи. И да беше взел някоя само за предаването, пак можеше да се разделят след това. В предаванията така стават нещата. А знаете ли кой всъщност е оригиналният Ерген?

- Кой?

- Първото такова предаване беше направено още през 2013 година и първият реален истински Ерген съм аз. Риалитито се казваше "Укротяване на опърничавия" и се излъчваше по Нова телевизия. Пет момичета се бориха за моето сърце в Гълъбово. Не беше толкова мащабно като "Ергенът", нямаше толкова голям бюджет, нито бяхме по курорти, но пак имаше интерес. Екипът на Венета Райкова правеше предаването.

- Намери ли си половинка тогава?

- Да, тогава си избрах момиче. Изкарахме два-три месеца заедно, но не се получиха нещата. Никой не те кара с нож във врата да бъдеш с нея.

- А в сегашния формат "Ергенът" би ли участвал?

- Аз май не се вписвам в тази концепция. Ергенът си се движи по сценарий, а аз не харесвам такива неща. Винаги си импровизирам с мои думи. Като не ми харесва някоя, няма да й говоря: "Много ми е хубаво с теб, много си мила, яка си". Не съм такъв човек аз. Казвам нещата в очите и затова няма да се впиша в тази продукция. Предаването е на запис, а не на живо, една сцена вероятно се записва няколко пъти и всичко може да се монтира.

- Разделен си с Ренета, майката на детето ти. Има ли нова дама до теб?

- Не сме заедно вече две години и половина. Запазили сме прекрасни отношения и се разбираме. Често излизаме заедно с 6-годишната ни дъщеричка Никол, която има нужда да е с нас. На този етап сърцето ми е свободно, но не съм се отдал да търся на всяка цена половинка. Най-важната крачка съм я направил в живота си, да имам дете и да оставя нещо след себе си. Имам стимул за живот.

Реклама

- Какво очакваш от завръщането на "Биг брадър" в ефира?

- Завръща се след дълга пауза. Все пак "Биг брадър" си е първото риалити. Очаквам го с голям интерес, дано участниците са интересни и провокативни. Мен и до днес ме свързват с това предаване, където и да отида.

- Замислял ли си се да кандидатстваш за новото му издание?

- Не ми е минавало през ума да си пускам сам документите. Вече съм останал в историята на шоуто с моите две участия, от които и до ден днешен се качват колажи и клипове с мен. 18 години по-късно все още съм разпознаваем за хората, това за мен е много странно. Ако получа от екипа някаква покана за разговори, да, бих отишъл.

- С какво се занимаваш в момента?

- Все още работя в Дневния център за деца и младежи с увреждания в Гълъбово. Вече станаха 7 години, откакто започнах там. Чувствам се щастлив, позитивен и ползотворен там. Свикнал съм с децата и персонала. Най-хубавото чувство е да ходиш с усмивка на работа.

- Какво стана с футболния отбор на Гълъбово?

- Нямам нищо общо там. Той се разпадна след дълги години в "Б" група и от 4-5 години е в селската група. Даже на мачовете не ходя сега. Аз съм левскар по принцип. И новият президент на БФС Георги Иванов също. Според мен Боби Михайлов пак ще си управлява, но вече в сянка. Гонзо ще му е кукла на конци.

- Още ли сте първи дружки с фолкпевеца Константин? Наскоро той каза, че дължиш пари на хора.

- Да, даже няколко пъти участвах в лайфове в неговия канал. Един написа коментар, че му дължа 40 лева и после започнахме да се майтапим с това. На никой нямам да връщам пари, аз съм принципен човек. С Коцето сме в супер отношения, много често сме заедно по купони из страната. Приятелството ни с него е дълго и силно още от 2006 година, когато бяхме в "Биг брадър".

Четете още

Пацо от "Биг Брадър" пожела и двете отхвърлени ергенки

Пацо от "Биг Брадър" пожела и двете отхвърлени ергенки

Пацо от "Биг брадър": Благодаря на вселената, че не ме среща с Пеньо

Пацо от "Биг брадър": Благодаря на вселената, че не ме среща с Пеньо

Реклама
Реклама
Реклама