Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/17216962 www.bgdnes.bg

Латинка Петрова бясна на България, отива в Гърция

Заради по-добро обслужване и прясна храна актрисата заминава в южната ни съседка 

Латинка Петрова сменя Българското Черноморие с гръцкото!

Актрисата разкри пред "България Днес", че тази година избира да пропусне почивката на родното море и вместо това ще посети Гърция.

Реклама

"Много харесвам обслужването в южната ни съседка, а и морската храна там е много по-вкусна. Нямам нищо против родните ни курорти, но защо да не разнообразя малко по време на лятната си почивка", споделя Петрова. По нейни думи тя няма търпение за слънчевите лъчи и морска вода.

Комедийната актриса никога не пропуска през лятото да отиде на море. Веднъж в началото на сезона, а след това към края. Именно в по-хладния период на лятото Петрова предпочита да е край вълните. Времето не е убийствено горещо, а за сметка на това водата е топла и чиста.

"Края на май, началото на юни, както и септември са любимите ми сезони. Тогава се чувствам най-активна, защото жегата не ме мори, но в същото време навън е топло и е перфектно за плаж", категорична е Латинка. По думите й най-обича семейните вакации, защото тогава може да се наслади на пълноценно време с децата и внуците си.

Латинка Петрова си спомни за една от почивките й в Гърция през 2018 г., когато потоп потрошил колата й. Продължилият три дни дъжд наводнил колата на актрисата, а почивката й се провалила, тъй като не можела да излезе от квартирата си.

"Много ядове имах тогава с колата, но си остана един спомен. Прибрах се до България, след което в сервиза искаха пари за ремонт на автомобила ми, без да дават гаранция, че го оправят", връща лентата назад Петрова.

Въпреки това метеорологичните условия не плашат актрисата, която тази година навърши 80 години. Латинка мечтае да пътува заедно с най-близките си и да запечатва любимите си моменти.

"За мен е важно да се чувствам жизнена, да имам тонус, да не скърцам и да не ме боли тялото. Гледам всеки ден да живея като за последно и това го съблюдавам най-често с много движение, с хубави мисли. Освен това често танцувам на музика, храня се много нормално, като внимавам с тестото и мазната храна", споделя тайната си за дълголетие Петрова. По нейни думи повод за стрес в живота й няма, тъй като семейството й много я обича и я глези по всички възможни начини.

"Щастлива съм и желая здраве на всички, които ме заобикалят", заключи 80-годишната актриса.

Четете още

ШАШМА! УЖИЛИХА Латинка Петрова с 10 000 долара

ШАШМА! УЖИЛИХА Латинка Петрова с 10 000 долара

Латинка Петрова чукна 80 г. и се изповяда: Бог ми даде шанс да живея по-дълго

Латинка Петрова чукна 80 г. и се изповяда: Бог ми даде шанс да живея по-дълго

Реклама
Реклама
Реклама