Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/15693058 www.bgdnes.bg

Минчо Празников шокира: Силите ме напускат!

С идването на есента усещам как силите ме напускат, казва легендарният синоптик 

"Ще се ваксинирам, за да се опазя от зимните вируси. Все още не съм решил каква имунизация ще слагам, но с лекаря ми ще изберем най-добрата, за да изкарам зимата по-леко." Това сподели пред "България Днес" легендата на българската метеорология Минчо Празников.

Реклама

84-годишният синоптик, с чиито прогнози от малкия екран израснаха поколения българи, прекара много тежко миналата зима. Като магнит за всички вируси Празников дълго време беше на легло в началото на годината. Въпреки че се лекуваше, синоптикът не можеше да става и дори имаше затруднения да говори.

"С идването на есента усещам как силите ме напускат! Преди бях жизнен и не се спирах, а сега почти не излизам от къщи. Като остарее човек, започва да се пази от всичко", призна пред вестника Празников, който стана изключително популярен с неподправеното си чувство за хумор.

Засега синоптикът "държи фронта" и успява да се опази от ранните есенни вируси, но споделя притесненията си, че идват студените дни и това никак не му се отразява добре.

"Зимата чука на вратата, а за възрастни хора като мен това изобщо не е добре. Надявам се да няма обилни снеговалежи, виелици и прекалено студено време. Обнадежден съм, защото засега нещата вървят добре, но със сигурност ще пия витамини и ще се възползвам от ваксиниране, за да избегна неприятни инциденти", каза Празников.

 

Четете още

Вирус тръшна Минчо Празников

Вирус тръшна Минчо Празников

Минчо Празников се ваксинира и пусна бюлетина
Минчо Празников се ваксинира и пусна бюлетина

Минчо Празников се ваксинира и пусна бюлетина

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама