Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/15505331 www.bgdnes.bg

Бившата на прокурорския син проговори!

Никога не се страхувайте! Няма защо да сте изплашени, защото истината винаги побеждава! С този емоционален пост в социалните мрежи отвърна Боряна, бившата приятелка на прокурорския син от Перник Васил Михайлов. Младежът получи обвинения, че се е заканил да убие ексгаджето си, а преди ден разследващите отново тарашиха дома му.

Заканите са отправени по различен начин, като става въпрос за лично отправяне на закани, отправяне на закани по телефона. Едното обаждане дори е било, докато Михайлов е бил с марка задържане под стража, разкри наблюдаващият прокурор.

Реклама

"Това е едно от нещата, които аз не толерирам въобще - насилие и заплахи на жени. За хората, които ме обичат, уважават и са до мен и които са ме изчакали от затвора, правя всичко да се чувстват добре и да им е по-прекрасен животът", заяви Васил Михайлов. По думите му Боряна му е изневерила, докато е бил в ареста.

Момичето реагира, като сподели, че е била пребивана и тероризирана в продължение на 2 г., докато е имала връзка с прокурорския син. Затова призовава жертвите на насилие да не търпят подобни прояви.
Васил Михайлов е разследван за побои, нанасяне на телесни повреди и закани за убийство.

Четете още

Прокурорският син с две нови обвинения
Прокурорският син с две нови обвинения

Прокурорският син с две нови обвинения

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама