Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/14732905 www.bgdnes.bg

Илиан-младши води гаджето за риба

След като, странно защо, не попадна в националния, Илиев хвана въдица на морето

Вместо да играе за националния отбор на България по футбол, талантливият полузащитник Илиан Илиев-младши... лови риба с гаджето. Странно защо, един от най-бързо прогресиращите ни играчи не получи повиквателна от селекционера Младен Кръстаич за европейските квалификации срещу Литва и Сърбия. През миналата година Илиан стана шампион на Кипър със своя тим "Аполон" (Лимасол), а това лято се е отдал на принудителна по-дълга ваканция. 

Реклама

Футболистът се прибра с приятелката си Катерина Маринова, която също е варненка. Двамата явно са особено запалени по риболова, тъй като веднага наеха лодка, грабнаха две въдици и влязоха в морето. Дори се похвалиха с улов от дребни, но вкусни риби, които после сами си приготвят. Снощи, докато националният тим домакинстваше на сърбите в Разград, Илиев си хапваше пържена рибка и гледаше мача по телевизора.

"Това е негово решение и не се обсъжда. Моята работа е да съм подготвен добре в "Аполон" и да съм му полезен. Останалото го преценява треньорът на България", коментира Илиев това, че няма повиквателна от Кръстаич.

Хубавицата Катерина и Илиан се познават от морската ни столица. Синът на популярния треньор Илиан Илиев играеше в "Черно море", но бе продаден за 360 хиляди евро на Острова на Афродита. Младият футболист и Катето прекарват доста време заедно в Кипър, а сега са решили да се върнат на почивка у нас.

Зеленооката футболна половинка е студентка във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Тя вече е била одобрена за снаха от строгия татко на футболиста. Илиан-младши по принцип пази личния си живот. За него се знае, че е много близък със сестра си Марияна, която е по-голяма от него. Щерката на треньора също се изявяваше като футболистка, но след това замина да учи хотелиерски мениджмънт в университет в Нидерландия.

Илиан Илиев-младши не крие, че със сигурност иска да остане в "Аполон" и през новия сезон, въпреки че тимът не успя да се класира за европейските турнири. Той има договор за още 2 години с тима от Острова на Афродита.

Четете още

Илиан Илиев-младши гадже с варненка

Илиан Илиев-младши гадже с варненка

Илиан Илиев: Сестра ми е винаги до мен!

Илиан Илиев: Сестра ми е винаги до мен!

Реклама