Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/13525642 www.bgdnes.bg

Мис Плеймейт празнува юбилей с мама

Жанета Осипова отбеляза 30 г. с лъскаво парти 

Гаджето на Златка Райкова я хвана за дупето за ЧРД 

Мис Плеймейт 2018 отпразнува 30-ия си рожден ден в компанията на майка си.

Изкусителната Жената Осипова решава да сподели партито за юбилея си с мама, която активно се включва във веселбата. Жанета духа свещи, вдига наздравици и танцува на личния си празник, на който присъстват хора от най-близкото й обкръжение. Осипова е в елегантна бяла рокля, която е прилепнала по тялото, и визията й силно прилича на булка. Но за венчило вероятно още не е дошло време, защото на рождения ден Жанета не е забелязана в компания на мъж. Плеймейтката винаги държала личния си живот в тайна и не обича да развява като байрак какво се случва в спалнята й.

"Добре дошла съм в отбора на големите, или иначе казано - голяма пораснах! Благодарна съм, че достигнах тази прекрасна възраст. Благодарна съм за приятелите и близките, които ми подари съдбата. Благодарна съм за прекрасната младост, изпълнена с пътешествия, силна любов, бурни емоции и много победи! Благодарна съм на себе си, че не спирам да се боря и да се стремя към себеусъвършенстване. Промяната на 30 е голяма. Ставаш по-мъдър, по-смирен и... Господи, как ти се живее!!! Наздраве за малките и големите радости! Наслаждавам се на всеки ден, час и миг. Дерзая!", заяви емоционално еротичната моделка, която извън светлината на прожекторите и партитата често се отдава на благотворителна дейност.

Скромно парти за 37-ия си рожден ден вдигна и бременната с второ дете Златка Райкова. Силиконовата бомба празнува кротко в компанията на гаджето си Карен. Златка публикува снимки от тържеството, като един от кадрите предизвика полемика в социалните мрежи. Карен е хванал за дупето любимата си, докато бизнесменът е седнал на стол, а плеймейтката с наедряло коремче пристъпва от крак на крак права до него. Моделките Биляна Йотовска и Ирен Онтева се включиха с поздравления за рожденичката, която и този път не пропусна да се обясни публично в любов на гаджето си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама