Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/13367218 www.bgdnes.bg

"Мис Вселена България" 2022 Кристина Пламенова: Надявам се на мощна българска подкрепа на световния конкурс в САЩ

Юристката на финал пред 2,5 млрд. зрители

"Стисках палци за Меси на този уникален финал, изпълнен с адреналин и напрежение. Още малко му остава във футбола, доказал се е като човек и професионалист през годините и напълно заслужаваше да вдигне световната купа.

Това сподели пред "България Днес" Мис Вселена България 2022 Кристина Пламенова. 26-годишната красавица, която родом е от Бяла Слатина, е в трескава подготовка за световния конкурс "Мис Вселена" през първата половина на януари 2023-а в Ню Орлиънс, САЩ.

Реклама

"За мен беше голяма изненада, но от тези, приятните, за които дори не си се надявал, а ти се случват изневиделица. Наградата е изключителна чест и гордост, но също така и отговорност. Възнамерявам да дам всичко от себе си и да представя България по възможно най-достойния начин", казва дипломираната юристка.

Подготовката е сериозна и динамична заради краткия срок.

"Всичко се случва много бързо, трябва да се погрижа за тоалетите си, необходим ми е национален костюм и аксесоари към него. Вече се сдобих с вечерна рокля, която не е просто рокля, за мен е истинско изкуство, ръчно изработена и изрисувана, тя разказва цяла история с изобразен феникс. Предстои интервюто ми за виза и закупуването на билетите ми до Ню Орлиънс, така че ми стискайте палци", споделя красавицата, която е носителка и на титлата "Мис София 2019".

Ако всичко върви по план, се очертава моделката да пътува на 4 януари зад океана. Престоят е 10 дни, а финалът на конкурса е на 14 януари.

"Той ще се излъчва на живо по телевизия FOX пред 2,5 милиарда зрители, а на 15 януари се очаква да си замина обратно към България. Възнамерявам да бъда себе си, отстоявайки позициите си и вътрешното си Аз, ще заложа също на визия и сценично поведение", посочи Кристина.

До конкурса тече и онлайн гласуване. Победителката от него се класира директно в Топ 20, а за момента нямаме нито една българка, която да е успяла да влезе в тази класация.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КРИСТИНА ПЛАМЕНОВА ТУК

"Българите сме красив народ и никой не може да го отрече, но това, което ни е необходимо, е по-голяма обществена подкрепа. Това е начина да вървим напред - подкрепата и одобрението на хората вдъхват кураж и смелост. Може да сме малка държава, но имаме големи възможности и изключително талантливи хора, просто трябва да си вярваме повече. Вярата в себе си, в хората, в доброто трябва да ръководи нашите действия. По този начин човек доказва, че е красив и душевно, а смятам, че това са необходимите качества на една победителка", добавя чаровната правистка.

Реклама
Реклама
Реклама