Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12985814 www.bgdnes.bg

Непълнолетният бияч Джан кара кола и тормози котка

Ново тревожно видео със сцени на агресия 

17-годишният младеж размята пачки и пие, показват още кадрите 

Биячът Джан Махмуд шофира лек автомобил, въпреки че е непълнолетен, и показва агресия спрямо котка.

Това става видно от видео, което е сглобено от клипове с негово участие на купони и събирания с приятели.

Реклама

Агресивният 17-годишен младеж прикова вниманието на институциите и обществеността, след като преди дни се появи видео, в което бе заснет да млати и унижава непълнолетния младеж Иво Бонев. Джан раздава тежки шамари и обижда грозно, а в един момент кара връстника си да седне на земята и да му целува краката.

В новото видео се забелязва отново тревожно поведение от подрастващия. Джан е заснет да кара кола в тъмната част на денонощието, въпреки че се предполага, че трябва да има 18 години, за да притежава шофьорска книжка. Джан гордо се фука с голям часовник, наподобяващ изработка от злато, докато гъзарски държи волана само с една ръка.

В друга част от видеото Махмуд отново е с часовника, но вече държи пачки с пари, като ярко се откроява присъствието на по-едри банкноти. На друг кадър младежът изпива на екс течност, която поразително прилича на алкохол, а и е сипана в малка чаша за спиртни напитки. Прави впечатление, че биячът от Русе обича да се снима гол до кръста и да демонстрира здраво тяло.

Най-агресивната част от клипа показва Джан в негативна светлина. Първо младежът млати с юмруци стена на стая, но впоследствие агресията му се прехвърля върху черна котка. Беззащитното животинче опитва да избяга, докато Джан го преследва с боксови ръкавици.

В Русе масово се коментира, че местните хора са вдигнали ръце от изпълненията на Джан и се надяват да получи наказание, за да бъде сложен край на агресивното му поведение. Хората, които излязоха на протест пред дома на бияча преди дни, твърдят, че Джан ограбва и унижава по-малки от него деца, за да е сигурен, че ще надделее физически. По данни на запознати със случая има над 10 пребити момчета само заради познанството им с девойка, близка до агресивния младеж. През последните дни все повече момчета се осмеляват да се покажат публично и да разкажат за драматичните моменти, които са преживели с възпитаника на местното спортно училище, който тренира кану-каяк.

След появата на видеоклипа с насилието над Бонев през април т.г. и разказите на потърпевши момчета Джан беше арестуван.

Реклама
Реклама
Реклама