Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/12373579 www.bgdnes.bg

Касиел Ноа Ашер захапа певицата Чендова

Актрисата бясна, че на стената й злорадствали за взривената рускиня Даря Дугина

Актрисата Десислава Спасова, по-известна с артпрякора си Касиел Ноа Ашер, влезе в словесна схватка със суинг певицата Цветелина Чендова във фейсбук. На профила си щерката на именития режисьор Красимир Спасов и актрисата Рут Спасова обяви, че ще разкара "всички развилнели се девойки", които злорадствали за смъртта на Даря Дугина. Особено я разярил пост на Чендова в социалката на актрисата. Касиел му дава отпор с цяла гневна тирада.

Реклама

Повод за емоционалния изблик на Деси Красова, както дебютира на сцената през 90-те, са коментарите към статия на шефа на гланцирано бг издание за атентата срещу дъщерята на "идеолога на руския свят" Александър Дугин.

Авторът на статията пише, че "злорадството, което се лее във фейсбук, е отвратително и позорно и по нищо не се различава от злорадството на някой ислямски терорист за 11 септември или на някой кадировец. Какво може да донесе такава смърт? Нищо добро на никого със сигурност", смята редакторът на гланцираното издание за "звездни съдби".

"Абсолютно прав!", одобрява Касиел, която в социалката си е Настася Филиповна, по името на прословутата героиня от романа "Идиот" на Достоевски.

Пълното одобрение на актрисата предизвиква към отговор певицата Цветелина Чендова. Тя също излива вижданията си по темата на стената на Касиел Ноа Ашер.

"Доста манипулативна статия, сякаш поръчана от руската пропаганда. Значи, има една истина за войната и тя е, че Русия извършва геноцид в Украйна и се опитва да унищожи западната стабилност и ценности. А това, че някакви хора са се радвали на смъртта на тази жена, няма как да води до оневиняване на Путин", категорична е суинг изпълнителката.

Реклама

Актрисата обаче реагира светкавично и призовава "Цвети да дойде на себе си".

"Ама наистина почвам да се ядосвам. Страшни глупости се леят, ама безобразни! И цялото ти излияние - извини ме, е като лошо списано ученическо домашно, блъскано с щампи и митингуване", ядосва се на своята позната от артсредите дъщерята на Красимир Спасов.

Тя завършва тирадата си с признанието, че харесва Цветелина Чендова, която по думите й е "много готина певица". "Няма обаче да търпя ничии писмени упражнения по морал, омешан бетер буламач с геополитика и прочее", обявява виртуалната Настася Филиповна.

В спора между двете артдами се намесва и щерката на актрисата Юлиана Караньотова - Карина. Младата тв водеща пък не може да приеме твърденията на автора на статията за смъртта на Даря Дугина, че хората, които одобрявали атентата срещу младата жена, били "ходещи скотове с тротинетки, айфони и мъгове с лате".

"Моля, моля, имам и айфон, и тротинетка, ползвам и вейпчета също, лате пия също. Това лош човек ли ме прави?", не крие обидата си Карина Караньотова. Тя обаче признава, че "не винаги е добра. "Даже никак не съм", разкрива телевизионерката.

До челен сблъсък обаче между свръхемоционалната Касиел и по-умерената щерка на колежката й не се стига, поне във фейсбук. След признанието в обич на Касиел Карина вдига бялото знаме и заема общо хуманна позиция.

"Аз поне се старая да не мисля никому злото. Ако повече хора мислеха и за останалите, не само за себе си, светът нямаше да е толкова лошо място", обобщава философски Карина.

За да не се ожесточава непрекъснато, скандалната актриса изрича едно: "Марш" от нейния профил на всички, които не пасват на възгледите й.

"Путинистки, зеленистки, байдънистки, макронки, боковки, ПП-рутки, пишман терористки, ваксърки, антиковидки и всякакви други! Все тая! Тъпотии леете, момичета. Ако не ви е възможно да се освестите навреме, вратата знаете я!, прогонва вбесилите я коментаторки Касиел Ноа Ашер .

Реклама
Реклама
Реклама