Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/11807693 www.bgdnes.bg

Звездата от "Х фактор" спира да пее

Не ми се прави повече музика!, категорична е Йоана Димитрова:

Огромният талант на Йоана Димитрова вече няма да радва меломаните.

Певицата, която стана суперизвестна след участието си в "Х фактор", се отказва от пеенето. След като преди година пусна последната си песен в дует с Венци Венц, Йоана изчезна от музикалната сцена. На въпрос защо спря с музиката певицата от Монтана отговори:

"Не ми се прави музика... Това е! Така се чувствам и не го крия. На този етап нямам желание да се занимавам с музика и това е вследствие на много фактори. Надявам се да ме разберете."

Реклама

След участието си в риалитито Йоана беше една от малкото, успяла да изгради успешна кариера. Въпреки това певицата се отказва. Поне на този етап.

Стилната изпълнителка признава, че има собствен бизнес, но не разкрива какъв. Йоана е изключително активна в социалните мрежи, като влиза в ролята на моден инфлуенсър и често дава съвети на свои почитатели. Красавицата е категорична, че се отказва от музиката, защото има принципи. Явно сблъсъкът й с родния шоубизнес не й понася и Йоана решава да се отдръпне. Певицата е част от музикалната компания на Саня Армутлиева, както и колегите й Дара, Павел и Венци Венц и десетки други изпълнители, излезли от музикалното риалити "Х фактор".

Освен че заряза пеенето, Йоана вече е и почти семейна. Миналата година монтанчанката получи годежен пръстен. Предложението дойде след скачане с парашут. Романтика и адреналин в един и същи момент. Йоана каза "да" на спортиста Леонид, двамата са заедно от няколко години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама