Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/11648022 www.bgdnes.bg

Емрах под шапка се крие от жени

Тони Стораро пази сина си от златотърсачки след раздялата му с Теди Александрова 

Тони Стораро и синът му Емрах отидоха заедно на дискотека, видя "България Днес".

Старши и младши от фамилията се забавляваха в нощно заведение в Студентски град в столицата, където бащата имаше планирано участие. След скандалите преди няколко седмици около Емрах таткото е взел сина си под закрилата си и го защитава по всякакъв начин. За да не се поддава на изкушения и материални момичета, Тони Стораро предпочита да излиза заедно с малкото си момче и да му е под око какви ги върши.

Реклама

Първоначално Емрах решава да стои тихо и кротко в дискотеката, докато баща му се върши работата с микрофон в ръка. За да не бъде разпознат, любимецът на тийнейджърките си е облякъл широк суитшърт и е нахлупил ниско шапка с козирка. Стораро-младши е в изцяло мъжка компания и никакви жени не припарват до него, докато тече купонът. Но в един момент Емрах е разпознат и веднага фенове започват да искат снимки с него. Нещо повече, младежът поема щафетата от баща си и се качва на сцената, за да изпее няколко парчета. Но все така без да сваля шапката.

Емрах не изглежда никак тъжен след драматичната си раздяла с Теди Александрова, коментират фенове на чалга надеждата. И даваше вид на човек, който се забавлява и не страда по предишна любов.

"Не поддържам никаква връзка с Емрах и в пет живота напред не искам да поддържам връзка с него. Благодаря на Господ, че съм жива и здрава!" Това призна ексклузивно пред "България Днес" певицата Теди Александрова. Скандалната раздяла между фолкизпълнителите се превърна в истинска сензация. Двамата с Емрах Стораро бяха заедно повече от две години. Дни наред в публичното пространство разправиите между тях не спираха, а мнозина определиха раздялата им като по-въздействаща и от турските сериали. Теди Александрова реши да говори открито за отношенията си с малкия син на Тони Стораро и да разкрие отношенията им в момента. "Всички наши близки, приятели и колеги, които знаеха каква е ситуацията, са в шах от неговото поведение. Защо го е направил, как го е направил и какво се е случило, той вътрешно най-добре си знае. Не търся отговори и не ме интересува вече", категорична е изпълнителката.

Тони Стораро предприе и друга стъпка, за да се грижи отблизо не само за Емрах, но и за по-големия му брат Фики. По-рано този месец, петък 13-и, Емрах подписа продуцентско-мениджърски договор с музикалната компания, в която баща му е от началото на кариерата си преди няколко десетилетия. Фамилия Стораро се събра за първи път под шапката на един и същи лейбъл, след като по-рано тази година и Фики се присъедини към музикалната компания. Целта на лидера на фамилията е семейството да не се свързва със скандали, а да се говори за музиката, която правят и изпълняват.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама