Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/10839028 www.bgdnes.bg

Инфлуенсъри в паника - фейсбук спира!

Това е провокация, категорични са Джулиана Гани и Лео Бианки, които изкарват пари от социалните мрежи

"Това е провокация и спекулация!"
Около това мнение се обединиха двама от най-популярните ни инфлуенсъри - Джулиана Гани и Лео Бианки, за идеята на собственика на фейсбук и инстаграм Марк Зукърбърг да спре социалните мрежи в Европа.
Думите на американеца изплашиха много известни личности в България, които печелят солидни суми от мрежата. Според неофициални данни някои от най-известните инфлуенсъри у нас взимат между 1000 и 5000 лева само за една снимка.
"Ако фейсбук спре, ще ми е много гадно. Най-вече защото социалните мрежи са част от моя живот. Ще ми липсват страшно много. Все пак си мисля, че до спирането им няма да се стигне", коментира пред "България Днес" Джулиана.
Гани, която е една от най-популярните ни инфлуенсърки, не се тревожи за доходите си, ако фейсбук и инстаграм станат недостъпни за българи и европейци.
"Няма да ми бъде огромен проблем за доходите ми. Имам апартаменти, които давам под наем. Мога и да започна да се занимавам с музика", сподели още сексапилната блондинка.
Според Лео Бианки Зукърбърг с тези си действия се опитва да вдигне отново акциите на компанията си, която в последните седмици регистрира огромни загуби на борсата.
"Има вариант да спекулира - коментира бившият брадър. - Не вярвам да спрат да се използват в Европа."
Лео активно работи със социалните мрежи. Печели доста добре като инфлуенсър. Въпреки това е "за" фейсбук и инстаграм да спрат. Бианки е категоричен, че в последните няколко години социалните мрежи са се "развалили".


"Благодарение на социалните мрежи се развихри една война - каза Бианки. - Появиха се повече хейтъри. Забравихме да се обичаме. Вече всеки пише каквото си иска. Говори, без да е компетентен, както е с COVID-19 в момента. Всеки изказва мнение и му се дава поле за изява. В началото целта на социалните мрежи бе съвсем различна - хората да могат да видят роднините си, които живеят далеч. За мен не е редно всеки да има по няколко профила в мрежата. А само по един. Регистрацията да става с лична карта. И се знае кой си. Ако сгафиш, да те намерят", добави пред вестника Бианки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама