Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/10385119 www.bgdnes.bg

Миро е Носорога

Певецът отскача от БНТ в "Нова"

Хит на Дара го издаде, едно към едно е с негово старо изпълнение

Звездният талант на Миро проби зад маската на Носорога в "Маскираният певец".

Изпълнителят на "Печат от моята душа", който този телевизионен сезон се изявява като водещ в БНТ, отскача от телевизия в телевизия. Оказва се, че самият Миро стъпва накриво и се издава по време на последното си изпълнение на сцената на мистериозното шоу.

Носорога изпя световния хит на колежката си Дара Thunder. Освен че остави панелистите безмълвни с брилянтно си изпълнение, този път той не успя да прикрие гласа си.

Реклама

"България Днес" успя да намери кавър версия на същата песен на Дара, изпълнена от Миро в интернет, който звучи едно към едно с представянето на Носорога от миналия уикенд.

С изпълнението си Носорога успя да разтърси Алекс Раева, която призна, че песента е една от любимите й, а изпълнена от мъж, тя става още по-голям хит.

От началото на шоуто предположенията кой се крие зад тази маска се въртят около няколко имена. Уликата, че той е "жива легенда", наведе феновете на мисълта, че това може да е Димо Алексиев заради участието във филма на Ники Илиев "Живи легенди". В началото имаше и предположения, че под маската на Носорога се крие Стенли, който е на сцената близо 40 г. Освен това е участвал в супергрупата "Легендите". В последните си догадки най-върлите почитатели на "Маскираният певец" залагат, че Орлин Павлов се опитва да заблуди панелистите, като се опитва да се преструва на Миро.

Меломаните обаче са категорични - Носорога пя с типично за Миро издишване, а след това още по-типичните за изпълнителя извивки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама