Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/18-plyus/article/17079614 www.bgdnes.bg

Секс и далавера! Двойка финансира воаяжите си с порно

Пътуванията си с порно на открито финансира палава двойка пътешественици.

Коди Нелсън и Кайли Килио от средните щати (царевичния пояс на САЩ) се запознават по време на младежки къмпинг край някакво езеро. Попаднали в една и съща компания, младежите се оправят на поляната пред очите на всички. Това им харесва. Коди и Кайли се загаджват и се възползват материално от склонността си да се чифтосват на публични места.

Двойката се популяризира в социалните мрежи, като снима с камера половите си подвизи. В резултат на многото последователи в профилите им валят реклами. Коди и Кайли се съвкупяват на местата, които посещават, и използват за фон исторически или природни забележителности. Младите гаджета не произхождат от интелигенцията и нямат много алтернативи за изкарване на пари. Те не са с широка обща култура и наблягат на пътешествия в познатия си хабитат - средните щати и Дивия запад.

Досега са обиколили 16 американски щата, но посещават и Европа. Пътуването на Кайли и Коди до Стария континент трудно може да се нарече екскурзия. Момчето и момичето правят секс, където сварят, стига зад тях да се вижда някаква забележителност. Онождането пред хората не е съвсем безпроблемно. Докато половите ласки във Флоренция вървят гладко, в Берлин Коди и Кайли са задържани и глобени за развратно поведение.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама