Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/zdrave/article/6427141 www.bgdnes.bg

Връзката между: паразитите , РАКА и Триактал – продуктът, който помогна на хиляди хора в цяла Европа advertorial icon

Учените в Сиатъл дават надежда на онкоболните!

Учените са показали, че комбинацията от Сладък пелин, Карамфил и Зелен орех издирва и унищожава раковите клетки в организма като оставя здравите клетки невредими. Тези три екстракта от Сладък пелин, Карамфил и Зелен орех са вложени в единствения по рода си, сертифициран и одобрен от БАБХ продукт – Триактал. А къде се крие тайната на големия успех на този продукт?

Ще лекува ли някой рана, ако в нея има трън? Има ли смисъл да се опитваш да отстраниш следствието без да отстраниш причината?

Повечето от нас се опитват да подобрят здравето си без дори да се опитат да разберат каква е причината за неговите промени. В същото време зад почти всяко отклонение в здравето стои конкретна причина във вид на определена група паразити. Тези паразити се хранят с микроелементите, витамините и хранителните вещества в тялото ни.

– Множествената склероза, артритът, псориазисът, хипертонията, язвената болест, ракът, инфарктът, диабетът, инсултът, импотентността, миомата, ерозията, безплодието, хроничният простатит, васкулитът и епидидемитът се причиняват от хламидии, микоплазми, уреаплазми, гарднерели и генитален херпес.

Триактал е подходящ подпомагащ продукт, който поддържа силен имунитета и подпомага възпротивителните сили на организма, като унищожава над 90% от паразитите, причинители на тежки заболявания.

Лекарите препоръчват да пречистваме организма си с Триактал поне веднъж годишно като приемаме продукта в продължение на 3 месеца. Те са убедени, че ще се чувстваме невероятно през този период – тонизирани и заредени, ще се наспиваме значително по-бързо, ще засилим имунитета си и рядко ще боледуваме, ще нормализираме храносмилането си, ще премахнем умората и лошото настроение.
Благодарение на редовната употреба на Триактал можем да очакваме следните резултати:
• Премахва паразитите с първата употреба
• Значително подобрява здравето ни, нарушено от разрушителната дейност на паразитите
• Предпазва най-жизнените органи в тялото ни като черен дроб, сърце, мозък, бели дробове, храносмилателен тракт
• Благодарение на активните съставки нулира негативните ефекти от паразитната дейност и също така премахва яйца и опасни вещества, оставени от тях
• Стабилизира храносмилателните функции и движения на червата.
Продуктът Триактал можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40
Както и на интернет страницата: http://tonik.info/triactal/ или в повечето аптеки в страната.

Цена:
1 бр. х 69 лв. + Безплатна доставка /Общо: 69 лв./
2 бр. х 65 лв. + Безплатна доставка /Общо: 130 лв./
3 бр. х 59 лв. + Безплатна доставка /Общо: 177 лв./

Реклама
Реклама
Реклама