Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/zdrave/article/6385858 www.bgdnes.bg

Отслабвайте с диня

Лятото е сезонът на динята. Почти няма човек, който да не обича прекрасния плод. Освен че е изключително вкусна, с динята може и да се отслабва. Предлагаме ви 15-дневна диета, с която ще свалите 3 килограма.
Първите 5 дни трябва да ядете само диня. Колко точно, може да изчислите според собственото си тегло. За всеки 10 кг от тежестта си трябва да изяждате по 1 кг диня. Така, ако тежите 70 кг, на ден трябва да изяждате по 7 кг диня. Количествата може да ви се виждат солидни, но да не забравяме, че динята е плод с високо съдържание на вода.
Следващите 10 дни трябва да спирате диетата постепенно, като ядете половината от количеството диня. Правете го преди основното ядене, това ще намали апетита ви. Ако досега сте яли по 7 кг диня на ден, преди обяд и вечеря хапвахте по 3,5-3 кг. За основното хранене трябва да се спазва специално меню. За закуска се хапва купичка овесени ядки без подсладител, парче сирене, чай без захар. За обяд трябва да приемете 150 г риба на пара или пилешко месо, 200 г плодове. За вечеря хапвайте 100 г нискомаслено сирене, чай без захар и диня. Спазвайте диетата стриктно и ще получите необходимите резултати.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама