Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/zdrave/article/6201144 www.bgdnes.bg

Божествено Шиацу в ОСАННА РЕЛАКС advertorial icon

В центъра на град София, на улица Шейново се намира едно малко и уютно място, в което напоследък се случват малки чудеса. Това място се нарича Масажно студио ОСАННА РЕЛАКС!

От близо 5 години там се практикуват най-различни масажни, естествени методи за релакс, подмладяване и здраве: Масажни СПА-Терапии, Класически, Лечебни, Хавайски, Тибетски масажи. При това на много достъпни цени.

Масажният-терапевт Ксенофон Соловиев прилага за първи път в България, изключително ефективния метод Сейки Меридиан Шиацу.

Метода "Сейки" произхожда от ориенталската традиция за самолечение с ръце и събуждане на изцелителната енергия, която всеки човешки организъм притежава. Експериментално методът вече се прилага в болнчни заведения в Израел, на пациенти с онкологични и имунни заболявания. При това с невероятен успех. Дори и на животни.

"Сейки" е универсален източник на целия живот, от който се дава и получава цялата лечебна сила. Фокусът на лечение е върху обмяната на универсалната живителна сила циркулираща в енергийните меридиани, докато се освобождава токсичния поток от тялото. Сейки шиацу метод предлага големи лечебни ползи, които съответстват на нуждите на сегашната епоха, за насърчаване на физиологична, емоционална и духовна хармония.

"Здравните проблеми през последните четири десетилетия са станали предимно хронични в нашата природа: врата и болки в гърба, сърдечни заболявания, рак, алергии, липса на енергия и депресия и много други. Бързите промени в нашата естествена и социална среда са причинили реактивни физически и психически промени в човешките същества. От претоварване и липса на сън добавите към стреса на съвременния живот. Налягане и манипулиране фокусира върху тялото не са достатъчни в повечето случаи да се стигне до корена причина и следствие промяна в тези условия." - споделя терапевта.

Този метод помага при болки в гърба, шията, раменете и ставни проблеми, стрес и психически разстройства,главоболие и мигрена,храносмилателни проблеми,депресия и емоционални проблеми,хроничната умора,менструални нарушения,безсъние, спортни травми, артрит, фибромиалгия, ишиас, включително подкрепа на бременност, както и терапии за деца.

"Клиентите обикновено споделят чувство за повишено съзнание на тялото си и спокойна "лекота" при завършване на лечението. Освобождаването от или отстраняването на болката и симптомите може да се случи незабавно, да се появи в дните след сесията или в течение на няколко третирания. Често дори след само една процедура, благоприятният отговор може да се прояви. Това се случва, когато терапията води до изхвърляне на токсините от тялото. Сейки шиацу позволява емоциите и заболяванията, които дотогава са били подтиснати да изплуват и да се проявяват като симптоми на умора, сънливост, диария, изпотяшане или други."

Наблюденията на терапевта Ксенофон Соловиев са основно, че след само една процедура клиентите съобщашат за много добро настроение, често уриниране и липса на какъвто и да е дискомфорт на психическо и физическо ниво.

Каним всички желаещи, които искат да се запознаят отблизо с този метод, на 19,20 и 21 Май, когато ще се проведе поредния семинар на Сенсей Цвика Калисар - Сейки Шиацу терапевт и основател, посветил повече от 30 години в проучшане и практикушане на този метод.

Семинарът ще се проведе в град София - Хотел "Земята и хората" на "Околовръстен път" 27, между 10-18ч. , и е подходящ както за професионални терапевти така и за непрофесионалисти. В края на семинара всеки ще получи и сертификат!

Задължително предварително записване на телефон: 0890 311 020.

Масажно студио ОСАННА РЕЛАКС

София, Ул. Шейново, до N 15

Може да ни намерите и във Facebook

Работи с предварително записване на тел.: 0887 402010 и 0894 924 772

www.masajite.webnode.com

гр. София, ул. Шейново, до N15!

Реклама
Реклама
Реклама