Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/zdrave/article/6132984 www.bgdnes.bg

Чудите се как да отслабнете за лятото? Попитайте топ диетолог на живо през интернет - напълно безплатно advertorial icon

На 28 март от 20:00 часа ще се проведе безплатен уебинар с диетолога Ипократис Пападимитракос. По време на уебинара Ипократис ще ни разкрие как да отслабнем за лятото и да задържим постигнатите килограми и ще отговаря на въпросите ни на живо. Дори да нямате възможност да го гледате на живо, ако се регистрирате за уебинара, ще получите запис от събитието на имейла ви.

"Много се радвам, че чрез уебинарите мога да общувам с голям брой хора, независимо от това къде се намират. Това ми помага да вникна в техните проблеми с килограмите и да им давам все по-точни насоки и съвети. Очаквам ви пред екрана на 28 март в 20:00 часа и обещавам, че ще бъде интересно и полезно.", сподели Ипократис Пападимитракос.

Думата "уебинар" произлиза от английския термин уеб базиран семинар. Лекторът и зрителите се свързват през интернет и всички зрители виждат лектора на екраните на компютрите си. Могат да общуват с него като му пишат въпроси, а чуват неговите отговори на живо.

Уебинарът на Ипократис, организиран от уебсайта Топ Форма ще включва лекционна част и време за въпроси от зрителите.

Не пропускайте да получите ценна информация за отслабването от достоверен източник, както и да зададете своите въпроси директно на диетолога от комфорта на дома си. Необходимо е единствено да се регистрирате за уебинара предварително. След това ще получите имейл с линк, през който ще можете да гледате лекцията на Ипократис и да общувате с него напълно безплатно. За повече информация относно уебинара, можете да се свържете с Топ Форма на тел.: 098 890 3285.

Реклама
Реклама
Реклама