Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/zdrave/article/6095107 www.bgdnes.bg

Маоло - подкрепа по време и след химиотерапия и лъчелечение advertorial icon

Народът твърди, че “силната” храна “преборва” болестите. Или казано по друг начин - разнообразната, пълноценна храна допринася за успешното излекуване.

Организмът понякога се нуждае от повече хранителни вещества или не може да ги усвои достатъчно добре, за да се получи общия комплексен ефект, от лечението. Тогава на помощ идват и хранителните добавки, които подпомагат организма, за да си набави той в концентриран вид липсващи - витамини, минерали, аминокиселини и др.

При химиотерапия, мощните противоракови лекарства освен, че унищожават злокачественните клетки, повлияват негативно и здравата част от организма. Най-чувствителна на това е кръвотворната система. При почти всеки втори пациент, провеждащ химиотерапия, се наблюдава спадане на Левкоцитите (WBC), много често на Тромбоцитите (Plt) и Хемоглобина (Hgb), и по-рядко на Неутрофилите (Neu). При лъчетерапия, тези отклонения не са толкова чести и така силно проявени.

Посочените кръвни показатели трябва да се поддържат освен с адекватен хранителен режим, но и с помощни средства, като МАОЛО®.

МАОЛО® допринася, да не се спира медикаментозната или лъчетерапията, поради ниски - Левкоцити, Тромбоцити, Хемоглобин и Неутрофили.

МАОЛО® е натурален продукт, 100 % на растителна основа, с доказана нетоксичност, чрез проведени за целта токсикологични изследвания. С тях може да се запознаете в сайта на СМИЛО® www.smilo-bg.com. В рубриката МАОЛО-ПРОДУКТИ, може да прочетете и становища на лекари, предимно от онкологични диспансери и клиники, които са прилагали МАОЛО®.

Списъкът на аптеките и дрогериите, които предлагат МАОЛО® може да видите в рубриката "ПРОДУКТИ-МАОЛО", на сайта. МАОЛО®, може да бъде поръчано и доставено на адрес, в рамките на един ден, чрез заявка на e-mail: [email protected] или на телефон 0888 54 31 41, всеки работен ден, до 15 часа.

Агенция по качество и безопасност на стоките СМИЛО®

Може да получите КОНСУЛТАЦИЯ от ЛЕКАР за ДОЗИРОВКАТА на МАОЛО® на посочен в сайта телефон, от 8.30 до 17 ч., в работни дни.

Ако химиотерапията Ви е на 21 дни, препоръчително е в средата на този период, на около 10-тия ден, да си направите контролна кръвна картина - левкоцити, тромбоцити, хемоглобин и неутрофили (може периферна кръв от пръста) и в зависимост от резултата, да се коригира дозировката, ако е необходимо

СМИЛО

Агенция по качество и безопасност на стоките

Доказана подкрепа по време и при възстановяване след химиотерапия и лъчелечение.

За целта трябва да си подготвите последните резултати от изследванията на кръвта и тези, преди тях, заедно с референтните граници на съответната лаборатория.

Телефон: 02/ 946-14-71; 02/ 946-12-54; GSM:0888-54-31-41

Сайт: http://www.smilo-bg.com/

Реклама
Реклама
Реклама