Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/zdrave/article/6015821 www.bgdnes.bg

Лечебната сила на суровия чесън в едно шишенце advertorial icon

Чесънът е уникално растение, което смайва медиците със своите лечебни качества от древността, до наши дни. Чесънът съдържа над 400 вида съединения и биологично активни вещества. Съдържащите се в чесъна серни съединения се свързват с тежките метали, образувайки съединения, извеждащи се лесно от нашия организъм. Чесънът съдържа алкалоиди, които по своето действие са аналогични на инсулина – снижават нивото на захарта в кръвта. Приемането на пресен чесън регулира кръвното налягане, намалява риска от артеросклероза, намалява тромбозите, укрепва защитните сили на организма, унищожава болестотворните бактерии и паразити, снижава нивото на холестерола. Чесънът се бори активно с бактериите, причиняващи язва на стомаха и с паразитите в организма. Употребата на чесън прави кръвоносните съдове по-еластични, което го прави особено полезен за възрастните хора.

За да се реализира лечебния ефект на чесъна той трябва да се употребява редовно в достатъчно количество и в суров вид до пълно излекуване. Обикновено, яденето на няколко скилидки чесън дневно не е достатъчно за лечение. Последните медицински изследвания доказват, че консумацията на голямо количество свеж чесън се отразява негативно на храносмилателната система, поради силното дразнене на храносмилателния тракт.

НАТАНАЛ е уникален, 100% натурален продукт, който запазва лечебните свойства на суровия чесън и същевременно не дразни храносмилателната система. НАТАНАЛ притежава патент за изобретение на продукт за лечение на онкологични и други заболявания, което доказва неговата уникалност в световен мащаб. Съдържащите се в скилидките на чесъна полезни съставки са в истинския си вид и няма химични промени в тях заради термична и химична преработката. Чрез специалната технология е постигната максимална концентрация на екстракта от суров чесън в НАТАНАЛ. В същото време са отстранени дразнещите храносмилателната система фибри на чесъна, които при НАТАНАЛ са отпадъчен продукт. НАТАНАЛ притежава характерното само за 100% натуралните продукти нюансиране на органолептичните показатели цвят, вкус и мирис.

Високата концентрация на суров чесън в НАТАНАЛ прави възможно достигането на насищащи нива на дозите, т.е. нива за които е невъзможно и вредно за храносмилателната система да се достигат чрез ядене на суров чесън. При медицинските терапии, доказващи лечебните свойства на чесъна, особено при онкологични заболявания, често се достигат насищащи нива на дозите, защото чрез тях медиците се стремят към решителни и бързи резултати.

При профилактика и оптимизация на лечението при грип и простудни заболявания, благоприятното действие на съдържащият се в НАТАНАЛ суров чесън е изумително.

Съдържащият се в НАТАНАЛ суров чесън е незаменим за свеждане до минимум на вредните ефекти от химиотерапията и лъчетерапията. Съставките на лечебни растения в НАТАНАЛ® предпазват гръбначния мозък от поражения и осъществяват мощната стимулация на кръвотворенето, поради което при пациентите, които го приемат в достатъчно количество по време на химиотерапия и лъчетерапия не се наблюдава спадане на левкоцитите под критичния минимум, тежки анемични състояния и съпровождащите ги остри възпалителни процеси. Биоактивните чеснови препарати от суров чесън, като НАТАНАЛ в редица развити страни са отнесени към средствата за лечение на предонкологични и онкологични заболявания с различна локализация. Чесънът има удивителната способност да изведе безопасно от човешкото тяло патологични клетки и вредни вещества. Чесънът неутрализира канценогените, извежда от организма радионуклеоидите и токсините, неутрализира свободните радикали. Съдържащият се в НАТАНАЛ суров чесън е мощен имуностимулатор. Той повишава количеството на Т-лимфоцитите, естествените клетки-убийци /унищожаващи и раковите клетки/ и стимулира останалите компоненти на имунната система. Той инхибира фермента липокиназа, необходим за развитие на раковите клетки, а също така уврежда механизма на размножаване на раковите клетки, предимно чрез сулфидните си съединения.

Учените от Националния раков институт в Rockville, САЩ са доказали способността на серните съединения в чесъна и алииловите съединения, да блокират развитието на тумори в дебелото черво, гърдата, белия дроб и черният дроб, като имат общ механизъм на действие.

Чесънът в НАТАНАЛ има изключително благоприятното действие върху стимулиране растежа и делението на здравите клетки. НАТАНАЛ е съвместим с повечето медикаменти и терапии, включително химиотерапия, лъчетерапия и антибиотици.

Научете повече за НАТАНАЛ на адрес www.nvherbal.com или тел. 02 859 50 20 и GSM 0876 06 33 76.

Реклама
Реклама
Реклама