Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/zdrave/article/5896556 www.bgdnes.bg

Безплатни консултации с топ уролог от Турция advertorial icon

„Бридж Медикал“ – България и Група болници Флорънс Найтингейл Истанбул Ви канят на безплатни консултации с проф. Халюк Акпънар. Професорът ще проведе безплатни консултации с пациенти, които имат урологични проблеми.

Професор Акпънар има дългогодишен опит в роботозираната и лапароскопската хирургия за лечение на рак на простатата, рак на бъбреците, рак на пикочния мехур. През 2011 г. той извършва първата операция за възстановяване на коловезикалната фистула и я представя през Световния конгрес по ендоурология.

През 2005 г. преминава обучение по роботизирана хирургия в Париж и Белгия. През 2005 г. участва в екипа на Болница „Флорънс Найтингейл“ - Чаглаян, който започва първата програма по роботизирана урологична хирургия в Турция. През юни 2008 г. извършва първата роботизирана операция за сакроколпопексия. През 2008 г. работи в областите по ендоурология и висша роботизирана хирургия към Университет USA NC Wake Forest.

През януари 2011 получава титлата Доцент по урология, а през октомври 2016 г. - Професор. В десетгодишния период между 2005-2015 г. извършва над 380 роботизирани урологични операции, като начело с радикална простатектомия извършва парциална нефректомия, пиелопластика, сакроколпопексия като хирург на конзола и хирург до пациента. Д- р Халюк Акпънар, който от 1997 г. работи в Групи Болници „Флорънс Найтингейл“, в същото време от 2014 г. насам допринася за развитието на Центъра по урология „Шейх Ахмед Сабах“ в град Кувейт като обучаващ хирург по роботизирана хирургия.

Специалистът по урология ще гостува в България на 2 декември по покана на „Бридж Медикал“ - България в рамките на инициативата им да предоставят достъп на българските пациенти до най- съвременните методи в медицината, като си партнират с едни от най-добрите лечебни заведение в цял свят във всяка медицинска област.

Срещата ще се състои в град Пловдив, бул. „Цар Борис III Обединител“ № 120 /офисът на Група болници Флорънс Найтингейл Истанбул/ от 12:00ч. на втори декември.

Желаещите да се възползват от безплатните консултации трябва да се запишат предварително на тел. 0888912702; 0894525291

За консултация с професор Акпънар пациентите трябва да носят всички налични епикризи и образни изследвания до момента.

Център за лечение в чужбина "Бридж Медикал България"

Адрес: бул. „Цар Борис III-ти Обединител“ 120, 4000 Пловдив

Телефон: 088 891 2702

Уеб сайт: http://bridgemedicalbg.com/

Реклама
Реклама
Реклама