Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/zdrave/article/5888702 www.bgdnes.bg

Иновативен подход при болки в стави, мускули и сухожилия advertorial icon

Новият продукт на белгийската фирма Тилман Flexofytol капсули съдържа био-оптимизиран екстракт от куркума. Коренът от куркума съдържа субстанции, наречени куркуминоиди, от които най-важен е куркуминът. Той е мощен антиоксидант, който спомага за подвижността на ставите, мускулите и сухожилията. Био-оптимизираният екстракт от куркума има 4 000 пъти по-добра разтворимост в сравнение с тази на естествения куркумин, действа върху центъра, регулиращ хроничното възпаление, бързо повлиява болката, подобрява движенията и качеството на живот. Продуктът има протективен ефект варху хрущялната тъкан – намалява нейната дегенерация. Може да се прилага продължително време, без да се наблюдават нежелани реакции от страна на стомашно-чревния тракт.

1 капсула съдържа 42 mg био-оптимизиран екстракт от куркума под форма на микроемулсия, чиято ефективност е съизмерима с тази на 1 kg прах от куркума.

Прилага се при болки в ставите, мускулите и сухожилията, при спортни травми и при пациенти с професии, свързани с физическо натоварване.

Флексофитол капсули

Търсете в аптеките

Реклама
Реклама
Реклама