Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/zdrave/article/5877869 www.bgdnes.bg

Билкова комбинация помага за поддържане на кръвното налягане в нормални граници advertorial icon

Д-р Грудева от МЦ „Лора“ разказва за най-новото предложение за справяне с високото кръвно и лошия холестерол:

Хипертонията е хронично заболяване, което може да се контролира и да се поддържа в норма. А и е препоръчително, понеже само това е начинът да се предпазим от свързаните с хипертонията сърдечни болести. По статистически данни около 70% от инсултите и инфарктите са следствие на нелекувано високо кръвно налягане и високи нива на така наречения лош холестерол.

Съвременната фитотерапия има решение при хипертония. Течният еликсир „Кардиоксин“ е балансирана комбинация от два активни компонента: гинко билоба и арония. Течната формула на „Кардиоксин“ позволява максимално усвояване на активните компоненти на клетъчно ниво, с което се гарантира ползотворното действие върху организма.

„Кардиоксин“ дава комплексно решение за поддържане нормални стойности на кръвното налягане, тъй като работи в няколко посоки:

Освен че участва активно в процесите за намаляване нивата на лошия холестерол в кръвта и за прочистване на кръвоносните съдове от шлаки, той има антирадиационно и детоксикиращо действие и поддържа вътрешната чистота на тялото. „Кардиоксин“ позволява на сърцето да поддържа нормален ритъм и да не влиза в състояния на аритмия дори и при случаи на хора с по-силно изразена емоционалност.

В практиката си съм срещала множество случаи с хипертония. Препоръчвам на своите пациенти "Кардиоксин“ като съпътстваща терапия към медикаментозното лечение, а понякога провеждаме терапия само с билковата комбинация "Кардиоксин".

Това е продукт, разработен изцяло на билкова основа и съобразен с естествените нужди на организма. По тази причина е еднакво ефективен, независимо от възрастта, здравословното състояние и индивидуалните характеристики на всеки индивид. За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други - в рамките на тримесечния курс на прием.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината.

Кардиоксин“ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

„Кардиоксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40, както и на интернет страницата: www.tonik.info/cardioxin или в повечето аптеки в страната.

Реклама
Реклама
Реклама