Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/zdrave/article/5457168 www.bgdnes.bg

“Артиком” ви съветва за плоскостъпието при децата advertorial icon

Колкото по-рано забележите този проблем, толкова по-добре!

Родители, наблюдавайте детето си - ако забележите, че изтърква обувките неравномерно, че криви крачета, че се оплаква от болки в петите или просто стъпва неправилно, потърсете съвет от ортопед! Много вероятно е да става въпрос за т. нар. „плоско стъпало”. Отчитайки днешната бърза акселерация /израстване/ на децата, това е нормално явление, което се наблюдава все по-често. Експертната статистика сочи, че само 1% от случаите на плоскостъпие при деца са тежки и се нуждаят от оперативна корекция. НАЙ-ЧЕСТО Е ДОСТАТЪЧНО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА КОРИГИРАЩИ СТЕЛКИ–СУПИНАТОРИ, които поддържат свода и подобряват механиката на ходилото на детското краче, а при необходимост – и ортопедични обувки по индивидуална мярка.САМО ОСВЕДОМЕНИЯТ И НАБЛЮДАТЕЛЕН РОДИТЕЛ МОЖЕ ДА РЕАГИРА НАВРЕМЕ!

Какви са характеристиките на тези стелки и в какви случаи се използват? Стелките–супинатори са предназначени предимно за деца, стъпващи навътре, с ясно изразено плоскостъпие. 3D-формата им позволява на детското краче да стъпва правилно, а при ходене - да не се изкривява навътре или навън. Това е едно от най-ефикасните консервативни средства за справяне с навреме откритото плоскостъпие при децата.

Ваш лоялен партньор при подобен проблем може да бъде фирма “АРТИКОМ”, която изработва ортопедични обувки и стелки единствено по индивидуална мярка. Най-добрият вариант е носене на ортопедични обувки по поръчка и едновременно стелки-супинатори в другите, заместващи обувки. Тогава ефектът е гарантиран!

Производствената база на компанията, намираща се в град Пловдив, е ангажирала в дейността си специалисти и служители с богат опит. Приемни на фирмата са отворени за Вас в най-големите български градове – София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Велико Търново, Шумен, Добрич, Хасково, Ловеч, Нова Загора, Димитровград.

Пловдив, ул. „Св.Св.Кирил и Методий” 2

032 660 413, 0899 967 606, 0892 260 490

www.articom-bg.com, [email protected]

Реклама
Реклама
Реклама