Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/svyat/article/19130275 www.bgdnes.bg

Хю Джакман психясва след развода

Хю Джакман закъсва с нервите и е на път да се "пързулне към бездната", след като слага край на 27-годишния си брак с Дебора-Лий Фърнес. Заради това близките му са много притеснени за неговото психично състояние, пише "Дейли мейл".

След финализирането на развода Джакман завършва брутално откровените си мемоари, които обещават да хвърлят големи бомби за живота му, посочва неназован приятел на върколака. Доносникът се притеснява, че в пристъп на гняв или дори безпомощност Хю може да е прекалил с откровеността. "Той е нервен, защото винаги е имал своите герои или семейството си, зад които да се скрие в трудни моменти", казва за 56-годишния актьор източникът, уточнявайки, че Джакман в момента е изгубен и като че ли е загубил най-стабилната опора в живота си.

Въпреки това звездата от "Върколакът" хвърля много усилия по време на развода да се увери, че и Дебора, и децата им - 24-годишният Оскар и 19-годишната Ава, ще са добре подсигурени. Самият той отнася много нерви в този период. Все пак има светлина в тунела, тъй като след финализирането на развода отношенията му с Дебора се стабилизират, което би довело до неговото успокояване.

Четете още

(Видео) Хю Джакман екзалтиран от летящ в небето Върколак

(Видео) Хю Джакман екзалтиран от летящ в небето Върколак

Хю Джакман тренира с пес във фитнеса

Хю Джакман тренира с пес във фитнеса

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама