Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/19130209 www.bgdnes.bg

Холи Бери спала с 15 момичета върху боб

Мизерна стая, пълна с чували с боб вместо легла, дели Холи Бери с още 15 момичета в годините, когато работи като манекенка и се опитва да пробие на голяма модна сцена. Това признава шоколадовата красавица в подкаста на Дакс Шепърд, когато разказва за възхода си към славата.

Пътят към Холивуд се оказва трънлив и съвсем не розов, като всичко започва от конкурс за красота в родния щат на Бери Охайо. След участието й в надпреварата шефка в модна агенция я кани да се премести в Чикаго, да й стане агент и да я праща на куп дефилета. Обещава й цяла торба с пари и бляскав живот. "Реалността се оказа пълня шитня!", не сдържа гнева си актрисата. Бери е натъпкана да живее в мизерен апартамент с още 15 момичета в нейното положение. "Нямах идея с какво се захващам", признава звездата от "Жената котка". "Никога не ми е казвала, че ще бъде в апартамент с една спалня с около 15 други момичета, които спят на пода върху чували с боб." Бери издържа половин година на този ужас, преди да убеди едно от момичетата, с които си става по-близка, да се изнесат на квартира.

Изстрелването й към върховете на Холивуд става случайно, след като се мести в новото жилище. От скука и нямане с какво да си запълва времето Холи взема няколко курса към световноизвестна комедийна трупа, открила светила за комедията като Бил Мъри и Джон Белуши. "Не мислех, че ще имам кариера като актьор, просто исках нещо да правя вечер и също така чух, че някои забавни, добре изглеждащи момчета са ходили там", спомня си още Бери. Скоро след това прави актьорския си дебют и успява да пробие, за да се превърне в звездата, която е днес.

Четете още

Гола на балкона пие Холи Бери

Гола на балкона пие Холи Бери

Холи Бери тренира с Българска торба
Холи Бери тренира с Българска торба

Холи Бери тренира с Българска торба

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама