Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/svyat/article/19069184 www.bgdnes.bg

Бившата бие без милост Шумахер

Майка ми заплашва да съсипе живота ми, обяви синът Давид

Напрежението в семейството на Ралф Шумахер продължава да расте. Бившият пилот от Формула 1 наскоро се разкри като гей и се показа с партньора си Етиен.

Веднага след това беше нападнат от бившата си съпруга Кора Бринкман, с която се разведе през 2015 г. Тя наскоро отправи тежки критики към Ралф, като извади наяве проблемите от брака им.

Реклама

Това явно е вбесило сина им Давид. Той излезе с позиция в защита на баща си. Освен това направи скандални разкрития за майка си.

"Не искам да говоря публично за семейните проблеми, но за съжаление, моята майка, изглежда, мисли друго, написа Давид в инстаграм. - Просто искам да живея живота си в мир и да постигна целите си. Когато родителите ми се разведоха през 2015 г., тя ме заплаши, че ако не остана да живея с нея, ще разруши мечтата на живота ми да стана състезателен пилот, тъй като нейният подпис би бил необходим върху някои документи."

Той споделя още, че майка му имала психични отклонения.

"Тъй като тя страдаше от психични проблеми и не беше в правилното състояние на ума да се грижи за мен, аз повече не исках да бъда близо до нея. Един ден, когато тя искаше да ме раздели с баща ми против волята ми, спорът ескалира. Наложи се да извикаме полиция, защото тя започна безмилостно да го бие", шокира Давид.

Четете още

Шумахер присъствал на сватбата на дъщеря си?

Шумахер присъствал на сватбата на дъщеря си?

Братът на Михаел Шумахер разкри, че е гей

Братът на Михаел Шумахер разкри, че е гей

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама